Ensin Tamskin tunnari+ruutu -treenit, joissa huikeat kaksi osallistujaa! Kiitos kuitenkin mukana olleille! Ihku söi nameja tunnarikapuloiden keskeltä ja näytti hieman luopumista seisomisessa.

Sitten kaahasin Tavesin kentälle Marikan kanssa treenailemaan. Ihkulle noudot niin, että Marika piti sitä kiinni ja minä juoksin koiran edellä kilpaa kapulalle ja sit pakoon. Vauhti kapulalle oli hieno, mutta mä sählään sen verran, että kapula tuppaa taas tippumaan tosi nopeasti. Palkka kuitenkin jalkojen välistä narupallolla. Seuraavaksi istumasta luoksetulot. Naksautus heti lähdöstä ja narupallopalkka. Nämä hyvin. Loppuun vielä leluseuraamista, joka oli kivan vietikästä, mutta aavistuksen väljää. Nyt kuitenkin Ihku seurasi hyvin, eikä tarjoillut enää seisomisia.

Tauon jälkeen yritin naksuttaa istumisesta, mutta alkuun Ihku pomppi vain Marikan luo katsomaan noutokapulaa. Helpotin ja helpotin treeniä ja autoin hieman käsilläkin ennen kuin Ihku tajusi mitä hain takaa. Mutta sitten se tarjoilikin tosi hienoja istumisia myös mun peruuttaessani! Jatkoin vielä noutokapulan pitoa, jossa myöskin aluksi hieman ahnehdin, mutta helpottamisen jälkeen homma alkoi sujua ja pääsin siihen, että Ihku tarjosi noutokapulan tuomista mun peruuttaessani, istui hienosti eteen ja piti tiukasti kiinni kunnes naksautin.

Sitten Jurrin ja Marikan kanssa pikkulenkille. Ursula innostui yllättäen leikkimään Ihkun kanssa niin, että Jupu oli ihan ihmeissään, kun kaveri ei alkanutkaan sitä!

Seuraavana kaahasin kotio Veeraa hakemaan, ja siitä Ailan ja Lipukan kanssa Liuttuun lenkille. Ruskaisen ja tuulisen lenkin ja kahvittelun jälkeen vielä P:lle jälki n:o 111. 460 askelta. Todella kova puuskittainen tuuli. Kulmat o-v-v-o-o. Tyhjiä jälleen max 6. Ja Ihku oli jälleen tosi taitava! Kulmissa vielä toki vaihtelua, mutta mukana yksi täydellisen hieno ja loppukupinkin ilmaisu oli nopea. Ja nyt jäljellä oli kuitenkin selvästi aiempaa enemmän pituutta. Aikaa jäljen suorittamiseen kului 12min.

Wow! Hieno päivä kaikkinensa, ja ehtoolla vielä laatuaikaa Mikon kanssa... ;)