Olen nyt taas aktivoitunut Ihkun suhteen sekä aamuisin että iltaisin. Eilen ehtoolla naksuttelin tallin pihassa. Alku oli vaikeaa vieraassa paikassa, mutta pian koira alkoi kuitenkin tarjoilla toimintoja ihan kiitettävällä frekvenssillä. Täytyy vain muistaa palkita helpoista ja tiheästi tuollaisissa tilanteissa.

Nyt siis kontakti edessä ja peruuttaen alkaa ollaa jees. Seuraamispaikka on tiivistynyt ja käännöksetkin ovat kehittyneet. Oikealle käännös on kuitenkin vielä aavistuksen väljä ja hidas, vasen sujuu hienosti. Maahanmenot sivulla ovat hieman edessä, mutta niissä nopeus on noussut. Seisomiseen olen yhdistänyt doggie zenin ja hienosti poika pysyy paikalla. Metalliesineen naksuttelut aloitettu kotona, nyt mukana lähinnä parin sekunnin pito, ei vielä nostoja. Helposti Ihku kalisuttaa kapulaa, joten tästä on oltava tarkkana.

Kotona Iippa on ollut sika sekä Elvikselle että Veeralle. Se on muutaman kerran hyökännyt taas niiden kimppuun ruokatilanteessa, josta minä tietysti Ihkua höykkyyttämään. Tänä aamuna tilanteessa oli nähtävissä selvä paraneminen. Seurautin kaikkia koiria Sorsapuistossa ja palkkasin vuoron perään. Ihku mulkkas Veeraa, mutta pysyi aisoissa ja itseasiassa se yritti väistää tilanteita joissa joutuu liian lähelle mummoa. Hyvä! Nyt pääsin kehumaankin Ihkua ja siitähän se riemastui... taas on ranteessa mustelmia...;)