Perjantaina J-h:lle 605 askelta. Loppupuolella 2 kulmaa (v-o). Pitkähkö nurmi ja sade.

Iippa oli alusta asti tosi innoissaan ja teki hyvää työtä. Pitkällä suoralla tuli pari lyhyttä viettikatkosta, mutta nyt koira ei tarkastellut olemattomia kulmia. Puolivälissä suoraa tyhjiä 10+12 niin, että välissä oli vain yksi nami, ja hienosti meni tämäkin. Askel askeleelta koira eteni kuin juna! Kulmat olivat kohtuullisen hyvät. Nenustin pysyi maassa ja suunta löytyi ensimmäisellä hienosti, toisella tarkasti myös vasemman puolen ennen kuin löysi jatkon. Loppuilmaisu taas supernopsa. Palkaksi ruoka + wubba. Nyt leikki hieman huonosti, jä killitteleen vastaan tulevaa koiraa...

Sunnuntaina matkasimme Raumalle anopin mökille veneitä kääntämään ja laiturinnostoon. Vanhat koirat nousivat tomerasti veneeseen, mutta Iihkalia hirvitti. Sain kuitenkin nostettua sen mukaan ja matkat saareen ja takaisin sujuivatkin sitten ihan hyvin. Paluumatkalla merenkäynti ja pieni jolla tosin hieman littasivat Ihkun korvia, mutta selvisimme ilman suurempia hötkyjä myös siitä. Saaressa Ihku ja Ursula myyrästivät koko päivän ja työ tuotti tulostakin. Mä tosin jouduin tallaamaan sen myyräressukan kuoliaaksi, sillä Ihku olisi mielellään vain vinguttanut sitä, mitä mun korvat ei kestäneet kuunnella. Kun soundi loppui, päätti koira syödä aarteensa. Yäk!

Mantereelle paluun jälkeen treenasin Iipan kanssa hieman maahanmenoja ja luoksetuloja. Ensimmäinen luoksari alkoi hienosti, mutta tullessaan koira sai ilmeisesti hirven/peuran hajun nenuunsa ja siihenhän se vauhti stoppas. Odottelin kuitenkin kärsivällisesti ja pääsin pian naksutteleen kontaktista ja myös uudestaan maahanmenoista. Toiseen suuntaan luoksari olikin sitten superhieno, suoraan eteen tiivis asento ilman törmäämistä ja vauhtiakin oli melkoisesti.

Mukava merihenkinen päivä. Viikon murheet nollautuivat yrittämättäkin!