Päivystysvapaan aluksi lähdin porosten kanssa juoksemaan. Sen jälkeen koko kämpän siivous ja ehtoommalla Ihkun kanssa vielä jäljelle. Tallasin T:lle 700 askeleen jäljen, jossa neljä kulmaa (o-v-o-v), lopussa loivaa kaarretta, jotta sain tilan riittämään.

Ihku lähti tarkasti matkaan. Muutaman kerran jäljellä aivan lyhyt viettikatkos (pari s). Ei turhaa kulmien tarkastelua, mutta välillä jälki näytti olevan aavistuksen hukassa yksittäisen askeleen verran, joten paikallaan haistelua ja jäljen etsimistä oli hieman. Selvisi näistä kuitenkin itsenäisesti. Kulmissa ajautui hieman yli, mutta vain yhdessä kuonostin nousi, muut löysi matalalla nenällä nopeasti. Loppuilmaisu oli taas hieno. Palkaksi ruoka ja frisbee-leikki.

Aavistuksen kaipaisin jäljelle lisää viettiä varsinkin sen alkuosaan. Täytynee motivaatiota kasvattaa... Asia mikä pitäisi olla aivan itsestäänselvää! Ensi viikolla ajan vielä 3-4 jälkeä kunnon pohjamotivoinnilla. Sitten homma voisikin jäädä talvitauolle, sillä kellojen siirron myötä päiväkin taas lyhenee ensi viikosta.

Lopuksi vielä koko koiralauman ja Minnan kanssa lenkille Hervantaan.