Aloitin aamulla takapään kontrollilla kotona. Lisäksi tunnarin alkeet sekä kahdella kapulalla että suuremmalla kapulamäärällä ja välinameilla.

Päivällä kävimme Sarin kanssa Pirkkahallilla treenaamassa. Ihku aloitti hypyillä, joista muutama onnistui taas hieman viistoonkin. Sitten siirryimme ruutuun, jossa ensin pari naksutusta vain lätkälle ja sitten 3-4 toistoa ruudun ulkopuolelta lätkälle eri suunnista. Muuten homma sujui hyvin, mutta kun Sari oli ruudun toisella puolen, Ihku jatkoikin ruudun yli iloisesti loikahdellen... ;) Session loppuun vielä edestä sivulle siirtymisiä, jotka sujuivat tosi hienosti. Hieman Ihkullakin on taipumusta pompata eli se ei tee käännöstä hienosti vain pepullaan. Mahdollisesti edessä istumisasentoa voisi hieman väljentää... ehkä siirtyminen sujuisi sitten helpommin? Joka tapauksessa loppuasennot olivat hienoja ja vauhtia oli riittävästi.

Toisella osuudella hieman seuraamista ja takapään kontrollia. Ei hassummin, mutta treeniähän tämä vielä vaatii, jotta toiminnasta tulee sujuvaa ja tasaista. Sitten jatkoin hieman upeilla. Olin hidas ja Sari sai naksutella oikeita kohtia. Jatkoimme tätä aika kauan, ja koska homma on koirallekin tosi raskasta, Iippa yllättäen väsähti... mutta positiivista on se, että väsyminen näkyi tarjoamisten huononemisessa, mutta koira yritti kuitenkin koko ajan kovasti! Se ei siis itse huomannut väsymistään! Jatkoimme frisbee-leikillä, joka oli kivaa ja helppoa. Siitä vielä ruutuun loppuruoan kanssa. Ihku laukkasi ruutuun ennen kuin ehdin viedä lätkää sinne. Tästä ensimmäinen palkka. Sitten sain jätettyä lätkän ja siirryimme 25m päähän. Ruokakuppi oli maassa n. 1-2m päässä takana ja hienosti Ihku siitä huolimatta tarjosi ruutuun juoksemista! Palkan vein ruutuun koiran luo.

Lopuksi vielä lenkille koko poppoon kanssa lammen rantaan ihanan lumisessa maisemassa. Veera hieman väsähti hangessa tarpomiseen, kun takkikin oli jäänyt päälle... ja mulla oli koko reissun kurniva nälkä. Mutta talvilenkit ovat ihania!