Kävin Ihkun ja Uldan kanssa Sorsapuiston futiskentällä reenuuttamassa. tai siis Ihku treenas, Ursula nautti vain hömpöttelyistä!

Iippa aloitti maahanmenojen tarjoamisilla ja ns. räjähtävillä lähdöillä. Ok, mutta mun täytyy oikeasti palkita sitä vielä tuosta maahanmenosta, odotus tiputtaa vireen. Kakkosvaiheessa otin seuraamiset normisti ja hitaasti. Nyt taas edisti seuratessa, mutta keksin, että syynä lienee tuo normilenkeillä harrastamani namien kaivaminen oikeasta taskusta... Tarvii vaihtaa namit vasemmalle! Kolmospätkällä naksuttelut noutokapulan kanssa ja maahanmenot. Hieman pyöritti kapulaa edessä istuessaan, mutta muuten hieno. Into oli katossa! Eka kerralla nouto liikkeenä ja lelupalkka oli hieno. Palkittui lelusta valtavasti. Tyhmänä toistin suoritteen eikä ollut ihan yhtä hyvä, mutta ihan ok kuiteskin. Maahanmenoissa oli vauhtia. Jesh!

Positiivista oli se, että Ihku oli aivan innoissaan koko treenin ajan. Naruun tauoille ei olisi halunnut millään. Eikä vieras kenttäkään aiheuttanut mitään ihmetyksiä!