Kävin aamulla Ihkun ja Ursulan kanssa juoksemassa Toimelantiellä. Ulda oli hieman vaisu, ei halunnut leikkiä pallolla ja juoksi suuren osan lenkistä mun takana... Ressukka. Kaippa silä on taas joku paikka hieman kipeänä. Täytyy nyt muistaa, etten ota sitä useammalle kuin yhdelle juoksulenkille viikossa.

Illalla Ihkun kanssa maneesille. Mukana tällä kertaa Jari, Sari ja Marika.

Iippa aloitti räjähtävillä lähdöillä ja parilla hieman pidemmällä luoksetulolla. Nämä olivat hienoja. Nyt koiran asenne odottamiseen on muuttunut. Se kyllä katselee edelleen ympärilleen, mutta heiluttaa häntäänsä ja singahtaa ihan täysillä - usein varastaenkin - luokse! Tästä jatkoin eteenistumisia ja sivulle siirtymisiä namilla. Näissä juustopalkka ei tainnut olla ihan riittävä, ja suoritteet eivät olleet häävejä.

Kakkososuuden aloitin seuraamisen lelupalkkauksella. Sari ja Troya aiheuttivat lähes ylitsepääsemätöntä häiriötä, mutta kun itse kuoriuduin kipsistä, alkoi yhteistyö toimia. Leikin jälkeen takaosan hallintaa ja käännöksiä molempiin suuntiin. Nyt perusasennot olivat hieman nopeampia kuin eilen. Autoon meno ei olisi Iihkalia huvittanut, ja lähtö manesilta oli vähemmän hieno kuin itse harjoitus.

Loppuosuudessa aloitin hypyillä, jotka meno-paluuna. Marika auttoin esteen nostamisessa ja lopussa mukana 6 lautaa. Mennessä kynsi hieman ripsas, mutta paluu hieno kuten koko uusintakin. Laskettiin estettä yhdellä laudalla ja tästä hyppynouto pallolla, hieno! Hypystä jatkoimme maahanmenon tarjoamisella, tavoitteena nopeus. Kohtuullisesti meni. Sitten ruutu, josta ruoka palkaksi. Yritin väliin ilman lätkää, mutta Ihku ei osaa vielä pysäyskäskyä tarpeeksi hyvin ja tämä meni plörinäksi. Toisto lätkällä oli taas hieno. Ja loppuun vielä tunnari. Jossa lopussa hieman vaikutelmaa kapuloiden maistelusta, mutta pää kesti kuitenkin ja omakin löytyi taas useamman kerran. Uusi alusta vaikeutti toki tilannetta. Jatkossa rupean laittamaan tunnaria riviin, jotta koiralle tulee systeemi haisteluun eikä oma kapula jää jalkoihin pyörimään.

Hyvät treenit. Keskittyminen auttoi taas.