Kävelin Ihkun ja Uldan kanssa Pirkkahallille treenailemaan Marikan kanssa.

Ihku aloitti seuraamispätkillä, joista lelupalkka. Nämä menivät todella hyvin. Aivan erilailla, kuin vielä maanantaina. Jatkoin takapään hallintaan, jonka Iippa on nyt todella sisäistänyt. Se tarjosi takapään kiertoa myös perusasennossa ja oikealle käännöksissä, höpö! Oikealle käännöksissä ei ole enää jätättämistä, mutta katsekontakti katkeaa, kun Iippa syöksyy mua kiertämään. Täytyy rakentaa tämäkin nyt askel kerrallaan kontaktia vahvistaen. Mutta hyvä asia on siinä, että koira ei enää jätätä. Loppuun vielä pidempi suora seuraamista. Lelupalkka ei toiminut joten vaihdoin takaisin mustaan makkaraan. Reilun parinkymmenen askeleen suorat, hyvin.

Tauon jälkeen aloitin hypyillä, jossa lautojen korotus maksimissaan 6:een (ei ollut enempää lautoja). Meno-paluun onnistuttua siirryin ruutuun, jossa alkuun lätkän läpsimistä ja parin toiston jälkeen lätkä pois. Hienosti Iippa loikkasi aina ruutuun ja tästä valkoinen futispallo palkaksi. Loppuun palautin vielä lätkän ruutuun ja lähetys hieman pidemmältä matkalta kirkkaita kentän valoja vasten. Häikäistyksestä huolimatta sujui hyvin! Jatkoin leikkimistä ja houkuttelin Ihkun vielä hyppäämään esteen, josta pallo palkaksi ja takaisintulo esteen kautta. Se oli Ihkun ensimmäinen HYPPYNOUTO! Toista kertaa en uskaltanut koittaa, sillä ensimmäinen oli hieno! Ruutu-sessiossa on huomionarvoista myös se, että Ihku palauttaa futispallon mulle heti saatuaan sen. Näin harjoitus pysyi sujuvana.

Kolmannessa sessiossa otin vain tunnarin, jossa Ihku keskittyi hienosti, vaikka kierrokset meinasivatkin taas nousta, kun oma ei löytynytkään ihan heti. Aloitin tunnarin edelleen kädessä olevan kapulan kanssa, ja tätä jatkan, kunnes varmuus kasvaa. Ja tokikaan Ihku ei vielä tuo kapulaa, se vain merkkaa sen nenällään. Mutta toisaalta vieraiden kapuloiden nostelua ei myöskään ole ilmennyt, nyt kun olen toiminut systemaattisesti.

Kävimme vielä "lenkillä" koirapuistossa koko porukalla ja kotiin pääsimme Marikan uudella maasturilla!