Kävin jousiammuntaradalla treenaamassa. Aloitin luoksetuloilla ensin 11 askeleen päästä makuulta ja sitten täydeltä matkalta. Ensimmäisestä palkka vauhdista. Toisessa odotin eteenistumisen, joka oli hieno. Pidemmällä matkalla ensimmäinen eteenistuminen jäi aavistuksen kauas, joten otin uusinnan, joka oli loppupaikan suhteen sitä mitä halusinkin! Korjaussarjassa ilmaantui kuitenkin pomppimista, kun Ihku valmistautui pysäykseen. Tämän vuoksi vielä yksi kutsu ja palkan heitto jalkojen välistä. Jatkoin luoksetuloista seuraamisen lähtöihin, jotka sujuivat hienosti. olin tyytyväinen myös hitaaseen ja juoksulähtöön.

Tauolla puhuin puhelimessa ja leikin Ursulan kanssa. Pöpö oli revetä taas liitoksistaan, kun sillä oli NIIN ihanaa! Upu on kyllä maailman ihanin koira!Pusu

Kakkososuuden aluksi Ihku karkasi ruutuun. Kun en palkinnut heti kirmailusta, se palasi lätkälle ja freezasi siihen. Siitä oli toki pakko palkata! Sitten siirryimme tolpan kiertoon ja luoksetulon pysäyksiin, jotka olivat kyllä aika hienoja ja vauhtia on oikeasti tuhat lasissa! Hieman harjanteella tolpan takana tuli vaikeuksia, kun takametsästä saapui outo tuoksu... Pyysin Ihkun tulemaan hieman topakammin ja homma jatkui tästä huolimatta hyvin. Jatkoin lelupalkalla jäävistä seisomista peruutuksen kera ja nämä olivat supereita jopa lelupalkalla! Ei siis bc-jumia! Viimeinen oli super! Seuraavaksi yritin ottaa maasta seuruuseen lähtöjä, mutta nämä olivat vaikeita. Pari onnistui, kun en liikkunut vaan vapautin Ihkun suoraan leluun. Ja loppuun ruutua, jossa freezaus ja lelusta luopuminen. Lopuksi sama vielä ruoalla ja täydeltä matkalta. Hienot!