Aamulla kävin päivystyksen jälkeen porotusten kanssa juoksemassa. Oli aas niin kivaa, mutta RASKASTA! Jäällä on kunnolla lunta ja pohja on todella epätasainen...

Ihku pongasi alkumatkasta oravan, jolla harjoittelimme sitten Premackin periaatteen käyttöä luoksetulossa. Jäällä Iippa pongasi variksen ja lähti hyökkäykseen. Se kuitenkin pysähtyi, kun kutsuin sitä ja vastahakoisesti jopa tuli luokseni! Yritti uutta väijytystä, mutta tuli taas ja sitten pääsimmekin jatkamaan yhteisymmärryksessä eteenpäin Ihkun roikkuessa käsivarressani kuin paraskin mali.

Kävimme Sarin kanssa Pirkkahallilla treenaamassa. Aika oli molemmilla tiedossa, mutta paikka oli unohtunut sopia... Ajelin siis paikalle Niihaman kautta! Alkaa telepatiayhteyksissä olla häiriöitä!

Ihku oli ihana! Se loikki taas onnellisena kentälle ja oli koko session hyvin mukana. Sitä on niin ihana katsella, kun se poukkoilee kuin pupu ja vain odottaa, jotta kohta tehdään kaikkea kivaa!

Aloitin hetsausluoksetulolla suoraan eteen. Pienen viiveyrityksen jälkeen palkka jalkojen välistä. Sitten pari hetsausnoudonpalautusta, joista palkka vauhdista. Molemmat hienoja! Seuraavaksi yritin ottaa noutokapulan eteentuontia ja palkata tästä. Kaksi palkkausta irroituksesta ja kerran vain edessä istumisesta. Ok muuten, mutta palkkana käyttämäni myssy ei meinannut pysyä mun leuan alla... Jatkoin vielä seuruuseen lelupalkalla, joka sen pari askelta ihan ok. Testasin tonnikalapastaa, mutta siitä Iippa vajosi taas transsiin... Korjaus lelulla ja siinä se olikin.

Kakkososuudella aloitin upeilla heittonamilla. Ihan ok. ihku osaa tarjota nyt pysähtymistä kun peruutan kävellen taapäin. Voisin koittaa vielä kertaalleen samaa juosten ja sitten Ihku voisi olla taas valmis yhdistämään homman puunkiertoon. Lentonameja poju ei väistä. Seuraavaksi otin edestä sivulle siirtymiä, joissa parissa pomppu, josta Räsäskä kyllä sakottaisi, mutta suurin osa meni hienosti. jatkoin seuraamiseen pekonin palapalkalla, joka meinaa koko ajan levähtää. Sarin vinkistä kuljin selvästi viistoon oikealle ja naksutin aina kosketuksesta. Tätä voisin nyt jalostaa eteenpäin. Näin pääsen kuitenkin liikkeelle enemmän kuin yhden tai kaksi askelta. Aivan loppuun vielä yksi seuruu myssypalkalla.

Jatkoin vielä perusasennosta maahanmenon tarjoamisiin. Ne olivat hienoja! pupu on niin innokas! Sitten testasin istu-maahan-kakeja, jotka ok. Ei ole vajauksia ja nyt Ihkun ilme oli hyvä. Hieman se nostaa mieluusti peppua ylös maasta, kun viime aikoina on hinkattu seisomisia niin paljon. Täytyy muistaa harjoitella näitä ns. helppojakin vaihdoksia. Ja aivan viimeiseksi lähetin Ihkun tyhjään ruutuun. Lopussa rupesi hieman hidastamaan, kun ei nähnyt lätkää, mutta naksautin etulinjan ylittämisen jälkeen ja juoksutin ruoat ruutuun. Jatkossa täytyy systemaattisesti pienentää lätkää ja pitää sitä takalaidalla. Into ruutuun on nyt kuitenkin kova! Tätä rupeamme työstämään sitten totisemmin, kun kaikki upit ja muut perusvenkoilut on hanskassa. Nyt pidän vain yllä oikeaa fiilaria.

Kävimme vielä lenkillä Paimenkoplan ja porotusten kanssa. Veera-hattara oli jäänyt kotiin huilimaan Elviksen kanssa. Kiitos taas Sari!