Lueskelin Control Unleashed -kirjaa ja alkukankeuden jälkeen opus on alkanut avautua. Niinpä sekä Ihku että Ursula ovat saaneet osan ruoistaan oman paikan naksuttelulla. Olen käyttänyt samaa vanhaa kylppärin mattoa molemmille. Nopeasti molemmat hiffasivat, että haluan ne matolle maahan. Pusu Mikko ei juurikaan tajunnut arvostaa hienoa naksutteluani, joten täytyi taas vaihteeksi kiusata Saria puhelimitse... Nauru Onneksi JOKU ymmärtää! Silmänisku

Aloitin lisäksi Ihkulle kämmenen koskemisen koskemisen. Tarkoituksena on vastaehdollistaa sitä ihmisten lääppimisille. Jos saan tehtyä kämmenestä targetin, se ehkä voi käyttää temppua hyväkseen, jos joku lähestyy sitä taputuselkeissä... Aina voi testata toimiiko homma.

Lisäksi olen vahvistanut maahanmenon tarjoamisia ja paikkamakuuta kotosalla. Päivälenkillä jäällä sekä seurauttelin Iippanaa pitkät pätkät että annoin sen tarjota maahanmenoja. Eilen kävimme myös Osmon puistossa vastaavissa minitreeneissä. Molemmat treenit olivat hienot!

Nyt pohdin kovasti kuinka voisin naksutella Ihkulle vastaantulevien koirien suhteen. Vaikeinta on reagoida niin nopeasti, että toiminta tapahtuisi ennen ärsytekynnyksen ylittymistä. Harjoituksia siis riittää vaikka kuinka!

Lisäksi haluaisin opettaa Ihkun rentoutumaan. Se on superrasittava kitistessään iltaisin kotona. Iltaruoalla onkin tavoitteena naksutella sille rentoutumisesta. Katsotaan kuinka onnistun... Usko on kuitenkin kova!