Kävimme Marikan kanssa ensin ratsailemassa lumisilla peräteillä. Ihanaa! Pustalle suukkoja ja 20-v onnittelut 7.3. johdosta!

Sarin saavuttua paikalle kohautimme metsään koiralenkille. Siinä sitä olikin rämpimistä hangessa ylitarmokkaan Marikan perässä!

Varsinaisissa treeneissä Ihku aloitti noudon palautuksilla jotka olivat hienoja. Yritin naksutella hieman kapulan eteentuomisia, mutta ne olivat hitaita, joten asiaa täytyy vielä muokata. Seuraaminen oli aiempaa parempaa. Nyt täytyy vain löyhentää hieman omaa kriteeristöä, jotta saan omasta liikkeestäni sujuvaa. Kertaalleen maassa oli jotain äärimmäisen mielenkiintoisen hajuista ja poju meni siitä vallan sekaisin. Onneksi sama ei kuitenkaan enää toistunut treenin kakkos-vaiheessa.

Kakkososuudella testasimme hyppyä, joka aavistuksen varovainen pitkän tauon jälkeen. Kakeissa istu-up, jossa Iippa sinnikkäästi tarjosi man-up-sarjaa. Pienen avustuksen jälkeen istuminenkin alkoi löytyä... Mutta kyllä on Ipanassa intoa! Se on suorastaan hellyyttävä! Loppuun harjoittelimme vielä hieman kosketuskepille menoa ja eteenmenon alkeita. Hienoja! Mua vain pelotti jatkaa...

Kiva päivä! Kiitos kamuille!