Treenailimme Sarin kanssa Pirkkahallilla. Iihkali oli niin ihana!

Aloitin noudonpalautuksilla eteen saakka. Nämä eri etäisyyksiltä ja kaikki hienoja. Hieman voima vähenee toistoilla, joten pian voisi yrittää päästä taas vauhdista palkkaukseen. Seuraaminen oli hienoa ja oikeapaikkaista. Sari naksutteli sopivasti.

Kakkososuudella aloitin yhdellä luoksetulolla. Jätin Ihkun istumaan ja loikin hilluen pois. Kutsuin sen hetken odottamisen jälkeen ja wow! Vauhti oli käsittämättömän kova, korvat aivan lituskana pitkin päätä ja silmät pyöri villisti! Palkka heti vauhdista. Seuraavaksi syöttelin koiraa ruudun takaosasta jonka jälkeen hetsauslähetys ruutuun ja tämäkin oli tosi hieno ja ruudun takalaitaan saakka! Herkuttelun jälkeen otimme viimeisen kerran maahanmenon tarjoamisia. Alan kylästyä niiden toistamiseen, joten seuraavaksi istuminen kehiin. Hienosti pensku tarjoili maatemenoja. Käskysanaa en ole vielä liittänyt, se jää sitten seuraavaan jaksoon jolloin otan taas noita. Lopuksi vielä muutama kake, jotka ok. Maasta seisomaan nousu on vaikein. Siinä paino tuppaa tulemaan liian eteen.

Lopuksi sekä Ursula että Ihku pääsivät Rupsun kanssa paikkaistumiseen ja -makaamiseen. Istuminen 2 min, ok. Makuu n. 2,5 min, siinä hieman tassunsiirtoa kertaalleen, mutta en tee siitä nyt numeroa.

Hienot treenit. Kun kaikki sujui kuin tanssi, oli vaikeaa lopettaa, mutta onneksi lopetin kuitenkin ajoissa ja kaikille jäi loistava fiilari. Kävimme vielä pikku lenkillä paimenkoplan ja mun koko trikkiklaanin kanssa.