Lenkillä Iippa oli taas nenä pystyssä ja kovin menossa.... Sain kiljua sille todenteolla eikä muistakaan avuista meinannut olla iloa... No ei karannut, vaikka selvästi mieli olisi tehnyt! No perustottelevaisuus on tässä näemmä hieman parantunut. Ei taida olla oikotietä onneen tässäkään.

R`Tottistreeneissä olen nyt yrittänyt nopeuttaa Ihkun liikkeestä istumisia ja hiljalleen homma näyttää nopeutuvan. Pysähdyn vielä joka kerta käskyn annon jälkeen, jotta pääsen palkkaamaan mahdollisimman nopeasti. Namihetsaus on myös ollut varsin toimiva. Tärkein asia on kuitenkin selvästi toistofrekvenssin kasvatus. Treenien loppua lähestyttäessä nopeus on tasaisesti kasvanut ja tänäaamusta kaksi-osaista istumista ei tapahtunut kuin kerran kymmenestä! Jesh!

Eilen tein takametsään esineruudunpoikasen hajunnostoa varten. Heittelin neljä esinettä metsään ja hain koiran. Ihku jäljesti ensin sujuvasti mun askelia, mutta sitten sai hajun ensimmäisestä esineestä ja voi sitä riemua. Nyt mulla oli lelu palautuspalkkana ja esineet palautuivatkin huomattavsti aiempaa lähemmäs. Viimeinen seine jäi tuulen alle, mutta sekin löytyi heti kun tuulensuunta muuttui sopivaksi. Taitava ja näemmä kovin motivoitunut penne!