Kävimme ensin Sarin kanssa lenkittämässä ja uittamassa koiralaumaa. Sen jälkeen töihin, eli Tavesin maanantai-tottiksen vetäminen. Loppuun vielä omat treenit.

Ihku aloitti luoksetulolla saalistuksen jälkeen. Ensimmäinen oli hyvä, toinen ei. Eli VAIN YKSI TOISTO/TREENI! Seuraaminen oli ok. Liikkeestä istumiset myös kohtuullisia. Niitä koitin namipalkkauksen jälkeen myös lelulla. Kaksi ensimmäistä hieman hakusessa nopeuden suhteen, mutta kolmas oli hieno ja siihen lopetin. Eli nyt lelupalkan yhdistäminen istumisiin, jotta vauhti saadaan pysymään nopsana.

Kakkososuudella aloitin noudolla, jossa kaikki on taas pilalla. Pari toistoa pikkukapulalla on aiheuttanut nyt huonon otteen isompaankin kapulaan ja palautusvauhti on surkea... Palaamme taas taapäin eli seuraavalla kerralla vain palautuksia, ja koira saa ottaa kapulan Sarin kädestä. Ottokohtaa lasketaan tasaisesti lähemmäs maata. Kun tämä sujuu, kapulan heitto meidän väliin ja siitä pelkkä palautus. Menovauhdissahan ei ole mitään vikaa. Jatkoin hetken hammastenkiristelyn jälkeen liikkeestä maahanmenoja, jotka ok, kun autan pysähtymällä, mutta askelia ei vielä kestä. Tähänkin voisi yrittää kaksiosaista palkkausta eli ensin nopeasta maahanmenosta, sitten kestosta ja etäisyydestä het pötköön. Lelulla maahanmenot eivät onnistuneet, kun Ihkulla oli NÄLKÄ! Loppuun pientä kake-ruuvausta. Iippa on innokas, mä olin huono ja sekava vaatimuksissani...

Tottis-touhujen jälkeen tein vielä n. 220 askeleen jäljen (157.), jossa kulmat o-v, ja namit heti kulman jälkeen. Ruoho oli sen verran kuivaa, etten ollut itse varma jäljen kulusta, mutta hyvin Ihku jäljesti, ja nyt nenu jäi kulman jälkeen alas. Suorilla oli hieman hätiköintiä, mutta se johtui varmaan molempien väsymys ja nälkätilasta... Loppukupin ilmaisu nopsa ja suora. Myssyleikki innosti koiraa kovasti, ja sain yhdistettyä saalistukseen pari luoksetuloa lähietäisyydeltä. Nyt näissä oli voimaa.