Keskiviikkona otin itseäni lenkillä niskasta kiinni ja kovasti ahistuksesta huolimatta tein Ihkulle yhden esine-harkan. Tallasin alueen koirien kanssa, jonka jälkeen jätin ne puuhun kiinni. Heiluttelin lelua takalinjalla ja jätin sen sinne. Ihku lähti hyvin, mutta pysähtyi mäen päälle haistelemaan. Kääntyi kuitenkin kohtuullisen pian ja toi kadonneen lenkkarin. Huh! Onnistui edes jotenkin... Seuraavaksi vien esineen kooiran kanssa, jotta mielikuva vahvistuu.

Sitten tein T:lle n. 450 askeleen jäljen, jossa vain yksi terävä kulma oikeaan. 3 esinettä. Tyhjiä ad 20 pätkissä.

Kokonaisuus ok. Hieman viettitaso on laskenut... taidan ruveta jaksottamaan ruoan määrää taas.

Perjantaina otimme Sarin kanssa aamujäljestystä videoinnin kera A:lla. Kurpitsa oli hieno! Ihku sitten vähemmän... auuuh! Joskus tuntuu, että lopetan koko harrastamisen.

Jäljen alusta oli toki haastava, ja ensimmäinen suora olikin kamala. Viettikatkoja hihnan takia, kulmien tarkastelua ja kieppumista. Ensimmäinen kulma taisi olla kohtuullinen ja sen jälkeen jäljestys hieman parani. Painui kuitenkin esineen yli ja jouduin hinaamaan koiran takaisin kaksi kertaa. Sari siirsi esinettä hieman eteenpäin ja seuraavalla yritämällä Ihku ilmaisi sen mukavasti. Uudelleen jäljestämään lähtemistä en ole opettanut oikein, joten se oli mitä oli. Toisen kulman oikaisi, mutta viimeinen kulma ja loput kaksi esinettä ok. Yritti ilmaista loppukupin edelliseltä suoralta, joten "vastatuulta" on treenattava. Viimeisen kolmanneksen aikana jäljestys hieman parani, kun keskityin itse tahdin ylläpitämiseen. Videolta katsoin, että aluksi Ihku meni ihan virkkuukoukuksi ja nenäkin nousi hieman, mutta kun jatkoin vain tasaista tahtia, nenäkin laski alas ja loppu olikin jo ihan hyvää... Buuaah!!!

Kiitos Sari taas! Seuraavaksi keskityn siis ensimmäisen suoran vahvistamiseen. Tyhjiä vasta myöhemmin. Lisäksi vähennän kulmia, mutta otan esineitä sarjassa, jotta tuo liikkeellelähtökin saadaan toimimaan. Ja "vasta-sivutuuli"