Lauantaina kävimme Marikan kanssa Valkeakosken kentällä treenaamassa. Vaikka paikalla ei ollutkaan muita, Ihku otti huomattavasti häiriötä uudesta paikasta. Harmillista...

Mikään ei oikein sujunut suunnitelmien mukaan. Ei se Ipana ihan surkea ollut, mutta aika kaukana kuitenkin viime aikaisista treeneistä. Luoksetulo oli voimaton, noudot ihan hanurista... eikä oikein mistään tullut kunnon fiilareita. Estettä Ihku hyppäsi sen 90 cm, mutta hieman nihkeää sekin oli...

Kotimatkalla pohdiskelin kovasti tilannetta, ja nyt otan treenisuunnitelmiin mukaan vieraat paikat, ja lisäksi vähennät treenien sisältöä, jotta edes jossain päästäisiin eteenpäin! Aloitan paikkamakuilla ja seuraamisilla vapaapäivään saakka. Seuraavana vuorossa sitten luoksetulot ja jäävät. Näitä sitten vaihtelen eri painotuksilla, kunnes homma alkaa toimia. Seuraavaksi sitten joskus nouto ja kaket kehiin... Blääh! Tää on NIIN vaikeeta!

Treenien jälkeen kävin Marikan pellolla jäljestämässä. Kulmat oli ok, samoin esineet. Yhdelle esineelle hieman vino ilmaisu ja jäljelle lähtö on hieman takkuista esineiden jälkeen. Koira siis lähtee kyllä, mutta se ei malttais odottaa mun lupaa... No  ok jälki i alla fall! N. 450 askelta.

Marika treenasi hieman myös varsaa, josta on tullut tosi söpö ja sulokki! Taidan varastaa koko otuksen! ;)

Sunnuntaina tein T:lle 530 askeleen jäljen, jossa terävät kulmat ja esineet. Nyt kasvatin aina suorilla tyhjien määrään aina 20 saakka. Hienosti homma sujui. Jälleen yhdelle esineelle hieman vino ilmaisu, mutta nyt lähdöt jäljelle olivat parempia. Yhden kulman oikaisi, mutta muut superhienoja.  Täytyy nyt kasvatella maltillisesti noita tyhjiä suorilla ja hieman myös kulmien seudussa.