Treenailimme Sarin, Marikan ja Helin kanssa Algolilla.

Ihku aloitti noutokapulan nostoilla, joista vahvistin ensin nostoja, sitten eteen tuomisia. Molemmat hienosti. Nami + lelu jalkojen välistä. Session loppuun otimme hetsauspalautuksen Marikan avustuksella ja Sarin naksauttaessa alkuvauhdista. Kohtuullisen hyvin tämäkin. Hieman vauhti kasvoi naksautuksen jälkeen, mutta muutos ei ollut kovin suuri ja toisaalta vauhti kasvaa osin myös kapulan pudottamisen vuoksi...

Kakkososuudella aloitin eteenmenoilla. Nyt on intoa, mutta Ihku kyllä pomppii kuin vuorikauris odottaessaan pallon heittoa. Matkaa täytyy nyt kasvattaa nopeasti ja ottaa vaikka frisbiit mukaan. Seuraavaksi otin pari puskan kiertoa lätkällä. Nämä myös supervauhdikkaita. Siirryin naksuttelemaan uppeja. Ensin aikaa ja kiertämisen kestoa. Pään asennon vahvistaminen täytyy ottaa mukaan kuvioihin. Sitten peruutuksessa seisomisten tarjoamista ja liikkeestä seisomisia. Jätöissä otin hieman korjaussarjaa sivuttaispyörimiselle ja näin saimme onnistuneita suorituksia ilman sivuaskelia. Tämä täytyy muistaa!

Viimeisessä osuudessa vahvistin eteenistumista. Nyt lelu ei enää kiinnostanut, mutta lihapullat senkin edestä. Lelun kanssa muutamia räjähtäviä lähtöjä läheltä odotusaikaa kasvattaen. Naksautin alkuun samaan aikaan kutsumisen kanssa, jotta nimenomaan räjähtävä lähtö vahvistui. Nämä hyvin. Vielä yksi pitkän matkan luoksetulo istumisesta. Sari naksautti lähtövauhdista onnistuneesti, sillä vauhti ei kasvanut enää yhtään lelun näytön jälkeen. Loppuun vielä hieman motivoivaa seuraamista, ei pitkää matkaa eikä käännöksiä, ihan vain hieman leikkimistä.

Kotona virittelin vielä toko-esteen pihalle. Laitoin lätkät molemmin puolin ja annoin Ihkun tarjota hyppyjä lätkältä toiselle. Aloitimme 70 cm esteellä ja varsinkin session alussa hypyt olivat kyllä todella ilmavia. Käytännössä koira hyppäsi esteen laitojen korkeudelta eli reilusti sen metrin. Muutaman toiston jälkeen nostin esteen 80cm:iin ja lähettelin Ihkua hyppyyn seisoen itse esteen sivussa. Iippa juoksi aina aloituslätkälle ja roiskautti siitä esteen yli ja tuli hakemaan namia naksautukselta. Loppuun yksittäinen meno-paluu, jossa hieman mietti paluuta, mutta valitsi oikein!