Treenailimme Tavesin maanantai-treeneissä yhdessä Marikan ja Helin kanssa. Ihku aloitti eteentuloilla, joista palkkasin ensin namilla ja tästä seuraavana edessä pysymisestä lelulla. Tämä näytti toimivan hyvin! Jatkoin ottamalla yhden räjähtävän lähdön n. 15 metristä. Seuraavana luoksetulot loppuun saakka sekä 15 että 30 m:stä. Molemmat aivan upeita! Vauhtia oli kuin pienessä kylässä ja se riitti loppuun saakka. Ja loppuasennot olivat hienoja! Aivan lievää vinoutta lukuunottamatta... Wow! Jatkoin muutamalla perusasennon vahvistamisella ja seuruilla. Nyt 30 askeleen suora ja oikealle käännöksiä, jotka ovat kehittyneet valtavasti. Taidan ruveta pian yhdistämään niitä liikkeeseen, nythän olen pysähtynyt niiden yhteydessä.

Kakkososuudella Marika pääsi vauhtiin!Jalka suussa Aloitin noutokapulan eteentuonnilla, josta palkaksi nami + lelu. Hieman meinasi loppua kädet kesken... Leikitin koiraa hieman sinivihertävällä nahkalärpällä, minkä jälkeen annoin koiran ja noutokapulan Marikalle. Suunnitelmissa oli kolmiopalautus hetsauksella, mutta kapula päättikin ottaa oman laskeutumisratansa ja jotenkin se lensi suoraan kiitoon lähteneen Ihkun selkään, sillä seurauksella, että koira ulahti ja pakeni kapulaa! Huaah! Otsan rypistys Onneksi  olen näemmä jotain tässä koirankoulutussaralla oppinut, sillä siirryin välittömästi Ihkun luo ja laitoin sen saalistamaan rättiä, johon se ryhtyikin aikamoisella draivilla kapulan iskusta huolimatta. Nauru Teimme uusinnan niin, että minä pidin koiraa ja Marika heitti kapulaa... joka kolahti jotenkin ihmeellisesti suoraan mun sääreeni tällä kertaa... Ei ole todellista! Jalka suussaSilmänisku Ihku uskaltautui kuitenkin nostamaan kapulan maasta liikkeen pysähdyttyä ja tästä hillitön revityspalkkaus. Siirryimme mukaeltuun kahden lelun leikkiin, jossa Ihku taisteli rätistä, mutta siirtyi noutoon lopetettuani repimisen ja heitettyäni kapulan sivummalle. Palautukset loppuun saakka ja taas revitys jalkojen välistä ilmestyneellä rätillä. Ja näitä toistoja teimme monta! Ja kaikki sujuivat hienosti! Tällä kertaa pikku haverista olikin näemmä hyötyä, kun sen kompensoimiseksi laitoin Ihkun saalistamaan oikein olan takaa.Nauru Eli Kiitos Marika!

Otimme session loppuun vielä eteenmenoa frisbiillä. Muuten ok, mutta mä tuppaan aina naksauttaan, just kun Ihku katsoo taakseen, ja nyt ongelmana oli lisäksi vihreään nurmeen hukkuva sininen pieni kosketuskepin pää. Loppuun vielä koko porukalla Ihkulle superhaleja ja paijauksia, kun oli se vaan niin hieno ja mahtava pikku eläin!Pusu

Kolmososuuden alussa ammuttiin ja meille tuli kiirus kentälle. Iippa ei välittänyt ampumisesta nyt yhtään. Otimme paikkamakuun kimpassa (I & J), mutta mä ahnehdin liikaa. Maailman himoittavin Akka oli kentällä ja Ihku kitis aika lailla varsinkin Helin palkatessa Akkaa. Nyt täytyy olla tarkkana, ettei tuota vinkumista tule enää. Lisäksi oli hieman levotonta tassujen siirtoa. Lyhyt uusinta sujui kuitenkin hyvin... Paikkamakuun jälkeen vahvistin maahanmenoja valkoisella futiksella. Nämä hienosti! Vain pari hassua hidasta, muuta olivat supereita. Ja vielä liikkeestä seisomisia, jotka nekin ovat parantuneet selvästi. Näiden alkuun otin vielä vasemmalle käännöstä ja sitä jatkankin vielä. Loppuun vielä kaketusten tarjoamista. Kerran Ihku hyppäsi istumaan! Harmi, ettei mulla ollut jack pottia käsillä, mutta sai se kuitenkin suuremman läjän nameja. Tuohon voisi pyrkiä... Tarjoamiset olivat kyllä vauhdikkaita, mutta hiukan mua kiehtois hakee niihin toi hyppypotentiaali mukaan... Jos siinä onnistuisi, niin liike olisi kyllä super-näyttävä!

Kiitos Marikalle, Helille ja Elinallekin mukavasta seurasta ja hyvistä treeneistä!