Treenailimme jälleen Sarin kanssa. Ihku aloitti luoksepäästävyydellä, jossa vahvistin kontaktia ja perusasennossa pysymistä. Hyvin. Samaan sessioon otin myös seuraamisen pätkän takaisinpäin ketjuttaen; 20 ask. + vas. + 10 ask. + pa. Lapset lähistöllä aiheuttivat suurta häiriötä, mutta osa pätkistä sujui ihan hyvin.

Kakkososuudella maahanmenon, luoksetulon ja seisomisen aktivoinnit ja sitten itse liikkeet, niin että palkkasin maahanmanon vain kehumalla ja vasta luoksarin jälkeen palkka. Seisomisesta hieman viivästetty kehuminen ja kaukopalkka. ... Juu... Ei ihan mennyt niin kuin oletin. Ihku oli vain etsimässä lelua, kun kehuin sitä, eikä se tajunnut lainkaan mitä tapahtui. Nyt täytyy todellakin ruveta rakentamaan tätä vivästettyä palkkausta... Liikkeet riittävän hyvät. Luoksetuloissa eteentulemisesta täytyy ottaa vain uusinta, jos jää liian kauas. Ei siis mitään korjailuja edessä.

Viimeiselä osuudella yritin ottaa yhden pätkän seuraamista, mutta häiriöt kävivät yli äyräiden ja hyvä, kun liikkeelle päästiin. Seuraamisessa tuon 15 askeleen sisälläkin kontaktirikkoa, mutta päätin olla hinkuttamatta, joten se siitä. Paikkamakuu Zorron kanssa sujui mallikkaasti reiluun minuuttiin. Sitten tassut rupesivat liikkumaan. Myös alkuhässäkköjen kesto on rakennettava.

Kotona mietin asioita sitten oikein olan takaa. Seuraavat asiat huomioitava:

  1. Uudella paikalla alkuun kontaktin vahvistaminen, kunnes on valmis töihin. Ei nussutuksia eikä kuseskeluja!
  2. Yksi seuraaminen / sessio. Näissä takaisinpäinketjutusta mahd. mukaan.
  3. Palkka viiveellä vasta kehumisten jälkeen!
  4. Etäpalkka ("ole hyvä")
  5. Paikkamakuuajan kasvatus minuutista eteenpäin
  6. Perusasento ja sivulla makaaminen stimuluskontrolliin
  7. Huonot eteentulot jätetään vahvistamatta

Huh! Laskuri kisoihin. Nyt 38 päivää jäljellä...