Kävimme päivällä vanhioperheen kanssa Porissa pappaa katsomassa. Koissut olivat mukana autoilemassa, mutta muuten päivä oli niille kyllä aika ykstoikkoinen. Illalla Ulda ja Ihku pääsivät kuitenkin metsälenkille... Yritin etsiä samalla mustia torvisieniä, mutta yritykseksi jäi..

Paluumatkalla pimeä yllätti enkä ehtinyt enää jäljelle. Kävin matonpesupaikalla pikatottistelemassa sen sijaan.

Aloitin luoksetulon lähdön vahvistamisella. Seuraava eteen saakka, mutta varasti sivulle. Tämän korjaus ja viimeinen luoksari olikin jo lähes täydellinen. Harjoittelin myös viivästettyä palkkausta, niin että sain kehumisella tunnetilan nousemaan ja vasta sitten kaivoin lelun esiin. Tähän vielä yhdistettynä etäpalkka autolta (nappuloita & kissanruokaa!).

Kävin läpi myös jäävät, joissa maahanmenot ovat nopeutuneet kivasti. Myös perusasennosta maahanmenot ok. Seuraamisessa hyvä ilme, mutta nyt en saa koiraa kulman jälkeen enää tiiviiksi vaan jättää tuon pienen etäisyyden. Se on nyt siis seuraavissa treeneissä korjauksen kohteena.

Kokonaisuus oli hieno. Sesse kävi kuumana, mutta keskittyi hyvin ja viivästetyt palkkaukset toimivat hienosti kuten myös etäpalkka. Kyllä tämä tästä hiljalleen! :)