Jäljestystahti on näköjään hiipunut viime aikoina... Nyt tallasin n. 515 askeleen jäljen takapellolle. 90 kulmat o+v, terävä kulma o, suorat kulmat o+v, 4 esinettä, joista viimeinen jäljen lopussa. alusta oli kuivahkoa heinää, joka on niitetty jo jokin aika sitten. Paljon möykkyjä ja kuoppia. Tyhjiä useampia n. 20 pätkiä ja loppusuoralla myös 30 tyhjää peräkkäin.

Alku oli hankalaa, sillä tavalliset koiranulkoiluttajat lähtivät koiraansa lenkittämään juurikin samalle pellolle ja siinä välissä kun hain Ihkun autosta! Onneksi ihmiset olivat ihania ja tulivat pellolta pois ja menivät muualle lenkkeilemään. Todella mukavia, sillä tokikaan ei olisi tarvinnut! Ihku oli alussa kuitenkin aikasteen raivona... se murras ja pörräs, vaikka tuo vieras koira oli narttu...

No heitin pari maksan palaa jäljen alkuun ja niinhän lähti lyyti kirjoittamaan. Jäljestys oli hyvää. Muutama lyhyt viettikatko, ja esineilmaisuiden yhteydessä koira oli selvästi väsyneen oloinen. Jäljen jatkaminen oli hieman takkuista, mutta ei huonoa... Muru oli vain aikas väsy. Tyhjillä ei ollut suurempia ongelmia ja tahti pysyi tasaisena. Viimeisessä kulmassa lievä oikaisu, minkä jälken kulki hieman jäljen sivussa ja ilmaisi toiseksi viimeisen esineen sen vuoksi vinoon. Viimeisellä suoralla pitkällä tyhjäpätkällä hieman uimista, mutta sain hallittua tilanteen kohtuudella. Alusta oli kuitenkin kohtuullisen vaikea. Olin siis koiraan todella tyytyväinen. Motivaatiokin näyttää nyt olevan kohdallaan ja aikaisempi tekniikan hiominen on kyllä kannattanut!