Ihku aloitti luoksepästävyydellä pentutreeneissä. Vieressä oli nuori beauceron-uros, joka hieman venytti Iihkalin pinnaa, mutta hyvin selvisimme. Itse luoksepäästävyys ok Susannan toimesta. Hyvä!

Ekassa varsinaisessa treenisessiossa Ari oli sakemanneineen häiriönä. Ihku väisti seuraamisessa koiraa, mutta kun etäisyys kasvoi, seuraaminen oli parempaa. Vahvistin kulmia ja niiden jälkeisiä suoria ja perusasentoja. Seuruun jälkeen häädin Arin koirineen kauemmaksi ja otimme hypyn pari kertaa wubballa. Molemmat hyvin!

Kakkososuudella ketjutin luoksetulon ja liikkeestä maahanmenon takaperin. Hyvin sujui. Seisominen jäi seuraaviin treeneihin, sillä aika taas riensi ja totesin, että nyt lienee parempi olla ahnehtimatta liikaa!

Treenien jälkeen ajelin T:lle jäljestämään. 615 askelta, ensin pitkä suora, suorat kulmat o-o-v, terävät o-v ja pitkä loppusuora. 4 esinettä, joista viimeinen jäljen lopussa. Tyhjiä 2 x 30 pätkät ja useita 20 pätkiä.

Ja Ihku oli kyllä hieno! Alussa nosti hieman kuonostinta ensimmäisen 10 askeleen jälkeen, mutta sitten löytyi hyvä rytmi, jolla koira paahtoi loppuun saakka. Terävissä kulmissa kärkinamit jää syömättä, mutta kulmat ovat niin hienot, etten viitsi sotkea niitä. Myös 90 kulmat tarkat. Viimeinen esineilmaisu hieman lonkalta, muut täydellisen suoria. Taas aika pitkät hengähdystauot esineillä, mutta nyt onnistuin käskyttämään lähdöt oikein ja lähti kaikilla hyvin heti etenemään luvan saatuaan. Hieno pensku!