Treffasimme Algolilla Sarin kanssa. Ihku aloitti luoksetulolla, jossa siirryin 2. ja 3. törpön puoliväliin ja pysäytin Ihkun luoksetulosta keskimmäiselle merkille käsimerkillä. Ja WOW! Pysäys oli HIENO! Suorastaan TÄYDELLINEN! Ja palkaksi pesukarhu takaa Sarilta. En tehnyt toistoja, sillä tämä ensimmäinen suoritus oli upea!!!!

Jatkoin seuraamisella, jossa namista luopumista. Ilme oli hieno ja käännökset sujuivat hyvin. Paikka myös tarpeeksi tiivis, kun Ihku väistää kädessä olevaa namia. Otin muutamia edestä sivulle siirtymiä, mutta tauon vuoksi näitä täytyy treenata ensin kotona. Loppuun vielä luoksetulo seisomisesta keskimerkiltä. Voimaa ja loikkaa löytyi, kun Ihku ennakoi mielessään pysäytyskäskyä. Vauhti ei kuitenkaan hidastnut ja tästä kaksi vahvistusta palkkaamalla jalkojen välistä.

Kakkososuudella vuorossa olivat jäävät, jotka sujuivat nyt aika kivasti. Lisäksi treenasin kertaalleen jäävien loppuosuudet. Tarvitsisi ruveta naksutteleen pään asennosta näissä idaria silmällä pitäen... Lopuksi vielä hypyn tarjoamista ja hypyn takana istumista. Nämä ovat edistyneet nyt tosi kivasti!

Kiitos Sari pikatreeneistä!!!!

Illalla kotona vielä kake-jumppaa, jossa seisomisesta maahanmeno täytyy rakentaa uudestaan, mutta muut osiot on hyvä ja matkaakin on saatu kasvatettua ad. 4 askeleeseen!