Sarin kanssa jälleen pakkastreeneissä. Ursula kävi alkuun hömpöttelemässä ja jessus kun siinä olikin virtaa!

Ihku aloitti leikityksellä, jossa mun tarvis laittaa koira enemmän töihin = tehdä saalistaminen haastavammaksi.

Kakkososuuden aloitus onnistui hieman paremmin. Leikkiä taas alkuun perusasennon tarjoamisesta. Seuraavaksi luoksetulo, jossa vauhdista palkkaus. 2. luoksari, jossa pysäys + pikkuviive ennen takapalkkaa. Uppi oli nopea. Jesh! Leikin jälkeen vielä pikku pätkä seuraamista, jossa aavistus keulimista, mutta sain korjattua sen kohtuudella siirtämällä palkkausta selvästi taapäin.

Kolmososuudella aloitin ruudulla (4. harkka), joka oli reilun 1m kantiltaan, reunanauha ensimmäisen kerran mukana. Kolmen lätkän koskemisen jälkeen poistin lätkän ja hienosti koira jatkoi ruutuun syöksyilyä eri puolilta. Keskikohta löytyy kivasti, se on vielä selvästi altis palkkauksen suunnalle, mitä pitää muistaa käyttää hyväksi. Session loppuun otin vielä hieman istu-man-kakeja. Ilme muuttui hieman, eli olen onnistunut kuormittamaan koiraa näissä. 10 askeleen etäisyydellä toimi hyvin, 12 askelta oli liikaa ja tuli jumi. Taidan jättää kaket tauolle, jotta mieli ei ihan lannistu. Jahka aloitan ne uudestaan, otan vain kahden vaihdoilla ja keskityn matkan kasvattamiseen askel kerrallaaan. Käsimerkit pitäisi myös yhdistää mukaan.

Otin vielä pienen extrapätkän, jotta sain koiran vielä hyvälle tuulelle. Pallon ja hihnan kanssa leikkiä. Hihnaa ei sit oikeestaan tarvittukaan, sillä lelut palautuivat innokkaasti mun luo ilmankin.

Treenien jälkeen söimme Sarin taikomaa suklaahalkoa ja joimme glögiä -13 pakkasessa ja hurautimme vielä lenkillekin. Taas 3,5h sessio raikasta ulkoilmaa!