Vein auton huoltoon Hervantaan ja kävelin porosten kanssa kotiin. Loppumatkasta kävin reenuuttamassa huonekalukaupan pihassa.

Ihku aloitti seuraamisilla. Max. askelmäärä 35 askelta, ka~20? Nyt paikka oli koko ajan tiivis! Katselin kaupan ikkunoista heijastuvaa kuvaamme ja totesin, että käännöksissä on kuitenkin edelleen jonkiverran väljyyttä. Ovat kuitenkin parantuneet aiemmasta. Ja koiran ilme oli koko ajan loistava. Loppuun otin muutaman juoksuun siirtymispätkän ja lisäksi oikealle "karkaamisia". Hienosti Ihku sai mut kiinni uusissa tehtävissä. Juoksemiseen olin vallankin tyytyväinen!

Kakkososuudella luoksetulo palasissa eo. suunnitelman mukaisesti. Muut osiot menivät hienosti, mutta ensimmäinen uppi meni pitkäksi. Toistettuna oli kuitenkin HIENO! En ottanut vielä loppuasentoon istumisia, sillä haluan nyt oikeasti vahvistaa tuota loppumatkan vauhtia!

Viimeisessä sessiossa noudon palautusta palkataen loppuvauhdista lelulla. Hyvin sujuivat, mutta otin taas hieman liikaa toistoja, ja vauhti alkoi hiipua silkasta väsymyksestä. Seuraavalla kerralla malttia mukaan ja naksautus yhä myöhemmin. Vielä leikkien jäävät, jotka sujuivat superhienosti!

Illalla naksuttelin vielä noutokapulan työntämisestä mua kohden. Pyydän irroituksen vasta, kun koira työntää kapulaa ottaessani siitä kiinni. Tämä hyvin!