Eilen ehtoolla taas pitkästä aikaa maneesilla. Aloitin kisamaisesti vahvistamalla kontaktia kehuilla. Seuraavaksi seuraaminen vastaavasti. Suorat olivat hyviä, mutta Ihku otti häiriötä liikkurista (Marikasta) muutoin tyhjässä maneesissa ja kulmissa oli aika lailla herpaannusta. No näitä ei ole harkattukaan kun viimeksi marraskuussa, joten ei ihme! Suorilla ilme ja suoritus kokonaisuudessaan oli ihan hyvää. Kehujen ja henkisen leikittämisen jälkeen luoksetuloon, jossa Marka palkkasi ensimmäisesn seisomisen. I kiertyi hieman pysäyksessä, mutta oli kyllä nopea! Hetken leikin jälkeen otimme luoksarin kisamaisesti eteen saakka. Luoksetuloissa oli nyt ylöspomppua aika lailla, mutta pysäys oli napakka. Otti häiriötä käskytyksestä ja katseli taapäin. Siitä huolimatta lähti liikkeelle kuin shamppanjapullon korkki ja teki hienon eteenistumisen, josta jättipalkka.

Kakkossessio oli perinteisempi, eli nyt ensimmäistä kertaa ruutua maneesilla. Ruutu oli täysikokoinen. Vain eka kerralla lätkä. Onnistumis-% lähellä 80%:ia, mutta hieman koira jäi ruudun etureunaan ja pari kertaa pysähtyi aivan ruudun eteen. Otan siis vastaavan uusintasarjan vielä ensi viikolla ja vasta sitten vaikeutan harjoitusta. Seuraavaksi leikkimistä noutokapulalla ja tämä sujui todellla hienosti. Ihku puree kapulaan niin tiiviisti, että voin nostaa sitä jopa ilmaan! Eikä pureskelusta tietoakaan. Hyvä! loppuun vielä seuraamisen täyskäännöksiä, jotka täytyykin ottaa tehotreeneihin, sillä niissä paikka on kyllä aikas valahtanut...

Kolmososiossa hyppy + istu kolmesti - joka kerrallla istumisvauhti nopeutui. Palkka istumisesta. Jäävät kertaalleen ja nämä sujuivat kivasti. Hiukan koiran korvat tosin jähmettyvät, joten jääviinkiin pitäisi saada enemmän leikkiasennetta. Lopuksi kimppapaikallamakuu 1,5min, jossa jääminen hyvin, pari kertaa pientä tassun liikettä, joten kotitreenejä jatkettava. Loppuperusasennossa Jurrin kippo kentän laidalla aiheutti liikaa häiriötä ja perusasento löytyi vasta toisella vihjeellä. Uusinta pikaisesti ja tämä sujui hyvin!

Aivan viimitteeksi otin vielä tunnaria ensimmäistä kertaa maneesilla. Ensin vain oma, mutta kun homma sujui hyvin, nostin kapuloiden määrän aina neljäään saakka, ja >90% onnistui hienosti! Vain kerran yhden väärän kapulan pieni nosto. Lopuksi Ihku "karkasi" ruokakupille, joka sijaitsi aivan tunnarikapuloiden vieressä. Tämä kuitenkin naksuäänen jälkeen, joten hienosti sujui!