Pika-treenit tenniskentän parkkiksella. Ursula toimi harjoituskappaleena kaikessa.

Aloitin seuraamisella, kaavio n:o 7. Vietti pysyi hyvänä ja Ihku jaksoi ja jaksoi, mutta... aina käännöksen jälkeen paikka tuppaa leviämään ja sivuttaisetäisyys kasvaa. Koska asia taas tuli esiin, päätin palata lyhyempiin askelkaavioihin ja vaatimuksena on tiivis asento heti kulman jälkeen. Mutta tämä vasta seuraavissa treeneissä.

Kakkososuudella aloitin kisamaisesti liikkeestä seisomisella. Muuten hyvä, mutta koira kiertyi hieman, kun palasin sen taa. Palkaksi vain kehut ja luoksetuloon, jossa takapalkka oli valmiina. Pysäytin ensimmäisen vahingossa vasemmalla kädellä ja uppi olikin hidas. En kelpuuttanut vaan otimme uudestaan höpö-meiningillä. Nyt keskityin kutsumaan ikään kuin läpijuoksussa ja napakka käsimerkki vasta merkin kohdalla ja saldona maailman hienoin pysäys tosi kovasta vauhdista! Odotin hetken, kutsuin eteen ja siitä vielä perusasentoon, josta leikki ja myös takapalkalle syöksy. Wow! Tästä ei voinut enää jatkaa maahanmenoon, joten leikkimisen ja halailun jälkeen taas Uldan vuoro.

Viimeisessä sessiossa aloitin kisamaisesti noudolla. Hiukan leikittämistä kapulalla, minkä jälkeen luovutus ja loppuosa, joista kehut ja leikitys ilman leluja. Sitten heti kaket, jotka sujuivat upeasti! Ilme ja odotukset hyviä, ainoa "vika" on lievä kiertyminen oikealle ja maasta istumaan menossa aavistus peban nousua. Tästä takapalkka, jona toimi kauemmas maahan jätetty wubba. Lopuksi vielä yritin vahvistaa lätkällä istumista, mutta tämä on ihan sekaisin. Ihku on ketjuttanut mukaan aika määrän kakeja ja peruutusta ja koko homma on sähläystä. Positiivista on kuitenkin koiran todellinen kuumuminen, kun palkkio ei ilmaannu heti!