Olimme viikon lomalla. Veera & Ulda viettivät laatuaikaa vanhemmillani, Elvis oli siskolla ja Iihkali Parolassa. Ja heti palattuamme aloitettiin latenssiharkat!

Vuorokauden aikana Ipana siirtyi vaiheeseen, jossa kosketuskeppi on laitettu sivuun ja vaihtelun kohteena ovat istuminen ja tännetulo. Ihku istuu useimmiten välittömästi, joten siinä latenssi on saatu kondikseen, luoksetulossa on ajoittain pikku epäröintiä, mutta suurin osa niistäkin tapahtuu jo koko lailla välittömästi käskyn jälkeen. Jatkan vielä näitä, kunnes olen varma, että homma sujuu.

Seuraavaksi latenssiharkoissa suunnitteilla kapulan noston stimuluskontrolli loppuun vietynä. Sitten noston ja kapulan tuomisen latenssi.

Yritän myös yleistää aina kohdalla olevaa kotiharkkaa erilaisiin ympäristöihin ja häiriöihin. Eilen sain aika kivaa istumista lenkkipolulla, jossa haisi pupujussi. (Ihku haistoi, mä näin pitkäkorvat!)

Lisäksi treenaamme ulkona seuraamista sekä luoksetuloja sekä pysäyksillä että ilman. Ainakin eilen sujuivat loistavasti! :)