Kävimme eilen Tavesin canicross-kimppalenkillä Kaupin kuntokolmosella. Mukana menossa Marika, Heni, Kaisa, Miko & mä. Hatsi-muori 13,5-v:lle supertuuletuksia hienoista ohituksista!

Harkkasimme ohituksia pari kierrosta. Hieman kaaoottista tuo ensimmäinen treenikerta oli, mutta havereita ei sattunut. Taisimme kuitenkin säikäyttää muutaman koirattoman ulkoilijan, joten ensi kerralle täytyy muodostaa myös hieman sääntöjä siitä kuinka viiletämme... Nyt vauhtia oli kokonaisuudessaan hieman liikaa. Käytännössä ohitustilanteissa sai pistellä kintuistaan niin paljon kuin lähti, eikä jonossakaan oikein ehtinyt palautua.

Mutta Iihkali oli hieno! Se veti suhinalla tosi makeasti ja ohitukset sujuivat puolin ja toisin ilman rähinöitä, vaikka mukana oli ainakin yksi vieras uros ja narttujakin. Jihuu! Ja perusvauhtiakin riitti ihan kivasti. Vasta toisen kierroksen loppuvaiheilla ohituksista alkoi tulla hieman laimeampia. Valjaat vain täytyisi jotenkin saada ujutettua koiran päälle... nyt mentiin aina välissä kieli hieman sinisenä, kun en millään päässyt kovempaa koiran perässä.

Lopuksi hipsimme vielä Marikan ja Henin kanssa Tuomikallion reitin.

Sangen mukavaa! Kiitos koko jengille! Kuukauden päästä uudestaan!