Otin pitkästä aikaa Tamskin tokoryhmän vedettäväkseni. Olikin tosi mukavaa pitkästä aikaa ja koko ryhmä tuntui tosi motivoituneelta! Kiitos teille kaikille!

On kyllä tosi mielenkiintoista katsella erilaisia koirakoita ja yrittää ratkoa ongelmia yhdessä ohjaajien kanssa. Siinä oppii kummasti aina itsekin... ;)

Ihku treenasi ihan pikkaisen ryhmän jälkeen. Soilen Spotilla oli juoksu ja ilma väreili sulotuoksuja! Näköyhteydessä Spottiin mistään ei tullut mitään, mutta kun siirryin autojen taa piiloon, pääsin ainakin kontakteista vahvistamaan. Huh!

Minuuttiaikataulut sai kyllä unohtaa, sillä Ihkun tarjoama toiminta tapahtui niin harvakseltaan, että olisin saanut pelata kellon kanssa koko ajan. Mutta näköjään tässä on jotain opittu, sillä kontaktin vahvistamisen jälkeen Ihku rupesi hiljalleen tarjoamaan sivulle tuloja ja toimimaan myös vihjeestä ja lopulta sain sen nostamaan myös noutokapulaa muutaman kerran, vaikka koiran silmät olivatkin lautasen kokoiset ja höyry nousu korvista. Loppuun 6-7 fluenssia nostoa ja tästä lähes koko päivän safka palkaksi. Mainittakoon, että ensimmäisen kerran ikinä, Ihku oli enemmän kiinnostunut ruoasta kuin vihreästä ihmepallosta. Luulen, että syynä oli hajuaistimen käytön aktivoituminen.... mielenkiintoista!