Kävimme Algolin kentällä, jonne tein tuon aiemmin kirjaamani jäljenkin. Ihkun osuus oli tosi helppo. Eka sessiossa leikin sen kanssa normisti ja Sari vahti. Toka sessiossa aloitin pyytämällä koiran perusasentoon, josta leikki. Tämä uusiksi ja kolmannella pyysin muutaman askeleen seuraamistakin. Hienosti poju kantoi saaliin autolle saakka!

Kiitos Sari taas huomioista! Jatkossa siis rupean vaatimaan ensin pienen tekemisen, jonka jälkeen seuraa leikkiä. Ihku alkaa olla siihen valmis... oman itseni takia täytyy edetä varovasti.

Illalla vedin Tavesin treeniosuutreni Jannin kanssa ja tämän jälkeen otin vielä yhden pikaleikin. Aloitus ei onnistunut suunnitelmieni mukaan, sillä mun housut haisivat vierailta koirilta, eikä Ihku voinut tehdä muuta kuin impata niitä! Se lopetti sentään imuroinnin, kun tarjosin vain leikkiä ilman alkutekemisiä. Ja alkuun päästyään, se oli taas hurrrrja!

Kotosalla kävin vielä koko lauman kanssa Jaakonmäen puistossa, ja siellä homma sujui hyvin. Yhdestä perusasennosta hurja hulabaloo.