Kokoonnuimme siis Marikalle viikonloppua viettämään ja Ihkun tottisosuuteen kuului koemainen BH. Hui!

Ensimmäisellä suoralla koira otti sivuttaisetäisyyttä ja kontaktissa oli rikkoja. Täyskäännös kömpelö. Temmon muutokset ok. Ylimääräinen seuruukiekka tämän jälkeen oli hankala, käännökset oikealle jätättävät. Henkilöryhmässä myös oikeale käännöksissä ongelmia ja jouduin antamaan tosi paljon lisäkehoituksia. Jatkoin kuitenkin vapaana seuraamiseen, joka sujui aika laikka vastaavasti kuin hihnaosuuskin, mutta koira alkoi muuttua epävarmaksi matkan vain jatkuessa. Henkilöryhmän yritelmän jälkeen superkehut ja pompottaminen ilman leluja, josta Ihku taas innostui hyvin ja jäävien osuus alkoi kohtudella. Istuminen hyvä, maahanmenossa hieman hidastelua. Luoksetulo ihan kohtuullinen ja tuli jopa ihan suht hyvin eteen saakka. Tästä sitten superpalkka ja riehuminen.

Huh! Kamalaa oli, mutta olisi se ilmeisesti mennyt kuitenkin läpi. Ja hyvä oli, etä "uusi" paikka ja märkä maa eivät muodostuneet ylivoimaisiksi esteiksi. Lähinnä kimppatreenien puuttumisen ja suunnittelemattoman treenaamisen tulos oli nähtävissä.

Paikkamakuussa Marika treenasi Jurria vieressä ja ensimmäisellä luoksetulokutsulla Ihku singahti täysillä mua kohden. Palautin sen makuulle, ja loppuajan pysyi rauhallisena paikallaan. Siirtyi tosi lonkka-asentoon ja oli siinä kuulemma nuoleskellu itseään... Loppuperusasento lonkka-asennosta tapahtui seisomisen kautta, mutta ripeästi kuitenkin.

Huh!

Sunnuntaina keskityin naksuttelemaan kontaktia ja yritin vahvistaa oikealle käännöksiä. Olimme kuitenkin molemmat väsyneitä viikonlopun jäljiltä ja keskittyminen oli huono. Onnistuin kuitenkin psyykkaamaan itseäni lopussa ja sain lopetettua tottistelun ihan kohtuullisen rentoon leikkiin.

Otimme lopuksi vielä pikaiset kimppa-paikkaistumiset & -makuut lyhyillä ajoilla. Nämä sujuivat hyvin ja nyt sain pidettyä koiran kontaktin myöskin palkkaamalla tosi taajaan ja kehumalla koiraa kunnolla.