Tein sunnuntaiehtoolla suunnitelman kuinka jatkan treenaamista nämä viimeiset kolme viikkoa ennen BH:ta ja ensimmäinen treeni onnistui kohtuudella, vaikka koiruus olikin viikonlopun jäljiltä selvästi väsynyt.

Alkuun otin yhden seuraamissuoran, josta palkka. Lähtö oli hiukan nihkeää, mutta alkukangertamisen jälkeen seuruu sujui hyvin. Sitten harkkasin käännöksiä oikealle ja pujottelin esteiden ympäri henkiläryhmää matkien.

Kävin osallistumassa myös pentutreenien häriöön, missä palkkasin tiuhaan kontaktista ja pujottelin muutaman koirakon ohi. Melkein saimme jonkin ison mustan perskarvoihin, mutta onneksi ko. koiran ohjaaja sai koiransa pidettyä ja mä onnistuin jatkamaan niin, että Ihku tuskin huomasi välikohtausta. Rivistössä vielä tason 8 mukainen paikkamakuu, joka oli jees!

Breikin jälkeen otin vielä liikkeestä istumisen ja maasta luoksetulon, joka oli alkuun luokattomat huono... Palkkasin vauhdista ja tämän jälkeen vahvistin oikeaa asennetta maassa oloon kuten olen tehnyt aiemmin myös istumassa odotteluun, ja johan alkoi lähtöihin tulla energiaa! Loppuun vielä toinen paikkamakuu ja tästä ruoka palkaksi ja runsaasti halailua kans! Iippa on inana!