Olen tehnyt pari jälkeä, joista viime viikkoinen oli palauttava 400 askeleen jälki ja nyt tällä viikolla tein ensimmäisen 1,5h vanhennetun jäljen. Jälkimmäinen oli 760 askelta. Yhden kulman tein huonosti polkujen risteämiskohdan seutuun kuivalle nurmelle, lisäksi kusiaisen olivat hyökänneet muutamaan namiin. Nämä hankaluuden poissulkien jälki sujui kuitenkin hyvin, joten vanhentaminen on nyt teemana.

Kotiharkoissa olen koonnut tunnarin kuntoon. Ihku osaa hakea nyt varmasti 7 kapulan joukosta omansa sekä sisällä, että takapihalla ja luovutus on adekvaatti. Jahka muut treenit etenevät, otan tunnarin myös treeni-treeneihin avustajan kera.

Tällä viikolla aloitin myös oikean ja vasemman opettamisen ohjattua noutoa silmällä pitäen. Ihku on tosi taitava! Jo kahden treenin jälkeen se keskittyy hienosti ja syöksyy yli puolet kerroista oikealle lätkälle. Välillä vauhti kiihtyy niin, ettei pikkuinen meinaa malttaa kuunnella ja katsoa silmieni suuntaan, mutta pääosin poju on jo hyvin kärryillä hommassa. Joissain asioissa tää naksuttelu on ihmeellistä!

Uldan hyvinvointiin on myös nyt kiinnitetty huomiota ja mummu harkkaa vasemman kautta ympäri pyörähtämistä. Meitä molempia turhauttaa kauhian helposti! ;) Mutta tätä kyllä jatketaan!

Veera täytti 15-v ja saa paljon paijausta. Se ei juuri aktivointia enää kaipaa, mutta huomiota muutoin senkin edestä.