Kävimme Marikan kanssa ennen Tamskin etelä-puiston treenejä Laukontorilla koiruuksien kanssa. Ihku odotti laivan lastauspaikan vieressä tolpassa, kun "kävin asioilla". Farra ja Jurri ohittivat Ihkun hienosti molemmat. I heilutti niille häntää, muttei lainkaan yrittänyt lähestyä. Sain myös vieraan boxeri-ihmisen avukseni ja vieraan koiran ohikulkukin sujui ongelmitta. Laiva saapui satamaan ja laiturilla alkoi olla tungosta. Ihku istui kuitenkin hienosti läkähdyttävässä auringonpaahteessa eikä välittänyt ihmisistä joita parveili koiran ympärillä kosketusetäisyydellä. Hieno muru!

Jätski maistui hyvältä moisen käytäntötreenin jälkeen. Siinä vaiheessa Ihkun piti hiukan murista Jurrille, mutta uskoihan se taas mua, kun muistutin käyttäytymiskoodista.

Etelä-Puistoon palatessani ohitimme varmaan 7 erilaista koiraa ja kaikki ohitukset hienosti.

Tamskin ryhmän treenaamisen jälkeen otin Ihkun ja käytin ryhmäläisiä hyväksi henkilöryhmän muodossa. Mua hiukan jännitti! Mutta Ihku oli vireessä ja hyvinhän harjoitus sujui. Alkuun ilmottautuminen Lilille, sitten pieni pätkä naruseuruuta, henkiöryhmä, koiran irroitus ja henkilöryhmä uudestaan ja tästä seuraaminen pesäpallokentälle ja huikea leikkipalkkaus reilun 30 askeleen suoran jälkeen. Keskeytimme pelinkin, kun kävelimme niin määrätietoisesti kentälle! ;)

Lililtä tuli hyvää kommenttia henkilöryhmää koskien. Koira oli ok, mutta mä nyin lähdöissä... Olin siis epävarma ja sain toki tämän heijastettua koiraankin. Sitä se jännitys teettää, mutta yritän sitten sunnuntaina olla määrätietoisempi. Ja hyvä tässä hommassa oli se, että vaikka jännäsin ja oli kuuma! niin ihku oli hieno!

Loppuun vielä pieni paikkamakuu kurtsan leikkiessä Sarin kanssa mun takanani. Tämä shuper!

Voi kun tän tunnelman saisin pidettyä! :)