Tein aamusta 600 askeleen jäljen, jossa ensin suora myötätuuleen, piikki oikealle ja paluu vastatuuleen. lopussa tulimme alueelle, johon Outi teki eilen Nerolle jäljen ja tämä aiheutti Ihkulle kovasti häiriötä. Yhteensä 5 esinettä + loppukuppi.

Laitoin nyt alkuun enemmän nanskaria ja ensimmäinen suora sujuikin tosi paljon paremmin kuin eilisellä jäljellä. Toki tuulen suunta vaikutti asiaan, mutta pääsin myös puuttumaan heti nenän nostoihin ja se näkyi koira työskentelyssä.

Piikin kohdalla kämmin... En ollut TAASKAAN painanut kohtaa kunnolla mieleeni ja jäin sitä arpomaan... enkä seurannut koiraa. koira kyllä jäljesti piikin hyvin, mutta koska olin tyhmä, vedin sen takaisin ja laitoin sen jäljestämään piikin uudestaan. Nyt se näytti ajautuvan hieman yli, mutta löysi paluukohdan parin metrin päästä ja jatkoi hyvin. Esineilmaisut oli kaikki hyviä. Ensimmäiessä lähetyksessä meinasi nousta ennen aikojaan, mutta muut hyvin. Loppusuoralla Neron eilisen jäljen kohta aiheutti tarvetta kääntyä vasemmalle jäljen viereen ja nenäkin nousi korkealle useamman kerran. En varmaan kauhean hienosti osannut ohjata, mutta sain koiran kuitenkin jatkamaan ja vaikea kumiliuskakin löytyi maasta! Ihkuhan on ajanut sen ohi useamman kerran, mutta nyt ilmaisu tapahtui epäröimättä.

Loppuun taas leikkimistä. Ai kun oli ihanaa! Me selvittiin homasta taas, ja Ihku oli tosi onnellisen näköinen! :)