Treenasimme Sarin kanssa tiistaina tottista ja keskiviikkona Tinin kanssa jälkeä.

Ihkulla tottiksessa seuraamista, joka alkuun hyvää, mutta joku haju tuli taas ja vei koiran mennessään! Sain "pakotettua" se kuitenkin uudestaan mukaani ja pääsin palkkaamaan vielä lyhyestä hyvästä pätkästä. Tämän jälkeen luoksetulon uppeja, jotka ovat kyllä aika alkutekijöissä. Olen taas "naksutellut" ajatuksissani liikaa ja laittanut itseni solmuun. Nyt jatkan niin, että koira saa tietää pysähtyvänsä. Vauhdin kriteerinä on laukan ylläpito. Loppuun vielä uppeja ja maahanmenoja kakeissa. Nämä ok.

Kakkososuudella uusin seuraamista, jossa vahvistin ensin kontakteja ja nyt koko homma sujui ihan kivasti. Sitten pari noutoa, jotka ovat kyllä aikamoista keinuhevoslaukkaa, mutta laukkaa nyt kuiteskin.

Tini tallasi Ihkulle jäljen ja minä Flaksille. Mä tosi eksyin hieman sinne pellolle ja onnistuin ylittämään ensimmäisen linjan... minkä vuoksi siirsimme Flaksin paalua ja lyhensimme jälkeä, mutta saatiinhan se kuitenkin ajettua, vaikka niin lahjakkaasti sössinkin.

Ihku aloitti oman jälkensä ihan hyvin. Nyt se veti aika lailla koko jäljen, mistä Tiniltä tulikin hyvää kommenttia. Tarvitsisis saada koira jäljestämään vapalla narulla ja kuitenkin keskittymään. Nyt se huitelee aika laikka. Esineilmaisut ihan kivoja, mutta kaikki kulmat menivät sen koiranmitan yli. Ja viimeinen esine ennen loppukippoa jäi jo toisen kerran ilmaisematta, joten tämän systeemin muutan nyt pois.

Mutta olin tyytyväinen siihen, että Ihku jäljesti hyvin vieraan jälkeä ja ilmaisi esineet tuota viimeistä lukuunottamatta varmasti. Jatkan Outilta saadun teeman mukaisesti, eli tekniikkaa vielä kuntoon... Voikun vain osaisin jotenkin...

Kiitos kamut treeniseurasta ja Sarille & Mikalle kiitos mökkeilypäivästä!