Tottisteltiin Hervannassa. Ja olikin oikein hyvät treenit!

Olin ottanut ilta- ja aamulenksulla luoksetulon stoppeja ja ne ovat olleet nyt aina parempia toistojen myötä. Nyt päätin ottaa lähes kisamaisen suoritteen...

Mutta aloitin siis 50s paikkaistumisella ja -makuulla, Zorro kamuna. Nämä lähes täydellisiä.

Omassa sessiossa seuraamista, jossa oikealle käännökset ja täyskäännös ok, samoin juoksuun ja käyntiin siirtymät. Vasemmalle käännöksessä Ihku kääntyy hyvin, mutta sitten stoppaa ja jättää sivuttaisetäisyyttä. Tähän kohden siis vauhdin ja suunnan vahvistus eteen ja mua kohden. Hyvä huomio!

Luoksetulossa odotus ok, alkuvauhti ok, pysäys käsimerkillä suht hyvä, kutsuin luo ja yritin palkata vauhdista, mutta ennakoin itse lelun esiin vetämistä! Tässä pitää olla tarkkana, jotta vahvistaa sitä mitä tahtoo!

Nouto... kohtuullinen, mutta hidas. Laukkasi, mutta kaikki säihke puuttuu. Tähän suunnittelimme kotiintulotreeniä. Yritän nyt uskoa Saria tässä ja tehdä asiaa oikein hermostumatta! Kiitos S!

Siten yritin kakeja ja sain aikaan totaalisen jumin. Koiran pers vain nytkähti joka käskyllä, mutta ei muuta. Huuaah! Ihku luulee olevansa bc! Mutta saatiinhan nekin sitten lopulta toimimaan...

AVO-hyppy oli kaikin puolin kympin liike. Hyppyyn menin leikittäen koiraa joka katsekontaktista ja sivulle tulosta. Ihkuhan tuntuu aina litistyvän noissa väleissä, vaikka itse suorittee ovatkin ihan ok. Nyt keskityn siis myös näiden välien leikittämiseen, jottei koira ehdi yhtään tylsistyä! Sitten hiljalleen ajan kasvatus odotukseen.

Oikein hyvät treenit siis! Nyt noudossa siis kotiintuloharjoitusta ja muissa treeneissä välien asenteen muokkausta. Muutoin vanhojen suunnitelmien mukaisesti.