Treenasimme Marikalla tottista, kävimme koirien kanssa juoksemassa ja tämän jälkeen ajoin Ihkulla vielä jäljen.

Jälki oli 2h vanha, 410 askelta. Alkuun nameja joka askelmalla, sit joka kolmannella ja sit vaihtelevammin. Kulmia molempiin suuntiin, 3 esinettä ja loppukippo. Pohja kuivaa savimaata, jossa vaihtelevasti ruohoa (Tiinun & Pustan 1. laidun kentän vieressä).

Ihku aloitti tosi hyvin ja annoin heti jälkinarua, jotta pääsin sen verran taakse, että näin nenätyöskentelyn koiran vatsan ali. Joka askeleen namitus sujuvasti. Joka kolmannen askeleen namituksella myös sujuvaa työstöä, mutta pari kertaa aavistus vetämistä, ja näistä nyppäsin het ihan reilusti, jotta sain annettua tämän jälkeen heti löysää. Alkuun Ihku hiukan häiriintyi kovista pakotteista, mutta sitten homma näytti paranevan, ja koira jäljesti tarkasti, mutta täysin löysällä hihnalla.

Kulmat olivat superhienoja kaikki! Ei lainkaan ylimenoja tai nenun nousua!

Ja esineilmaisut olivat myös hyviä. Ei ennakointia eikä epäröintiä. Hiukan valumista lonkka-asentoon, mutta ei pahasti sitäkään.

Nenäpunkkiongelmat on siis voitettu! Kiva! Nyt yritän pitää kriteeristä kiinni ja lisään tyhjiä, vasta kun Ihkun tekniikka kestää sen.