Tein työpaikan pihaan n. 800 askeleen tuoreen jäljen, jolla 3 esinettä, paljon kulmia ja kahdesti hiekkaisen 1,5m kävelytien ylitys. Ja kävelytiellä tallas useampi ihminen, joten harhajälkiä saatiin...

Aloitus sujui nyt tosi hyvin. Ihku oli ihan kiihkona ja veti koko pitkän ensimmäisen suoran kovalla tuntumalla. Siinä meni kävelytien ylityskin ilman minkäänlaista epäröintiä.

Kaikki kulmat ok. Takajalat pysyivät jäljellä, kun parissa kulmassa Ihku tarkasti ensin väärästä suunnasta. Ainakin yhden piikin suhteen selkeää haikailua vastaantulevalle suoralle, mutta olin tarkkana ja niin piikin kärki löytyi. Ja onneksi olin laittanut juuri tuohon piikkiin myös kulmanamit!

Esineilmaisut olivat supernopeita, mutta kerran Ihku teki valeilmaisun pitkällä suoralla, enkä ehtinyt tuohon puuttua. Myös viimeisellä suoralla, kun koira alkoi selvästi olla väsynyt, oli pientä yritystä vajota maahan, mutta sain estettyä nämä liinalla.

Muutaman kerran liina tippui pois takajalkojen alta ja kun korjasin liinan paikan, Ihkulle tuli selvästi hätä jatkaa eteenpäin. Täytyy siis varoa, etten puske koiraa liikaa eteenpäin vaan noissa liinankorjaustilanteissa pyydän sen ihan selkeästi odottamaan ennen kuin menen mitään räpeltämään.

Mutta koira oli hieno! Wow!