Olen jäljestellyt pari kertaa tässä välissä, 500 ja 700 askeleen pituiset suoritteet. Jälkimmäisellä oli kaksi ojan ja kävelytien ylitystä, jotka olivat ensimmäisellä kerralla hiukan vaikeita, mutta paluu sujui jo kivemmin. Olen kaikkinensa varsin tyytyväinen pikkukoiran hommiin! :)

Olin tässä välissä viikon työmatkalla ja siis koiralomalla. Oikein mukavaa vaihteeksi, mutta aivan koiratta en aikaani viettänyt, sillä sukelsin iltaisin ja lentojen aikana Svartbergin ihmeelliseen maailmaan. Bra relation on nyt luettu ja Med sikte på 10:an on hyvässä alussa.

Tein Bra relation -kirjan lopun testin myös Uldalle ja totesin, että se kokee mut edelleen liian määrääväksi. Tähän täytyy nyt siis ruveta kiinnittämään huomiota eli lisää leikkiä ja turvallisuudentunnetta, ja Ihkun aiheuttamissa kiperissä tilanteissa täytyy muistaa nollata Ursulan tilanne. ihkunkin suhteen otan nyt järjen käteeni ja rupean oikeasti systemaattisesti vastaehdollistamaan sitä vastaantuleviin koiriin. Kesällä tekemäni työ on valunut hiljalleen kankkulan kaivosta... eli nyt oikeasti ryhdistäytymistä! Ja lisäksi rupean nyt systemaattisesti siedättämään molempia porokoiria kynsienleikkuuseen. Ne ovat molemmat niin herkkiä (ainakin Veeraan verrattuna!) että leikkuusta on tullut aikamoista kärsimystä... Ihku jopa puri mua eilen käteen, kun ahdistui. Ihan vähän vain, mutta puri kuitenkin ja tähän täytyy nyt siis puuttua. Eli lisää turvaa!

Mutta vaikka matkalla on ihanaa, niin kyllä kotona on parasta!