Jäljestyksen jälkeen vielä tottistelemaan CM:lle.

Ihku aloitti luoksarilla, jossa pysäys kohtullinen. Palkka eteentulosta. Sitten muutamia puunkiertoja ja tavoitteena luoksarista maahanmeno. Ja yllätävä! Sari ei täysin tuominnut maahanmenoja! Ihku on siis kehittynyt tässä. Kiva!

Kakkososuudella alkuun ruutuun lähetystä. Nyt Ihku on oppinut hyppäämään ruutunarun yli ja jää hiukan etualalle ja myös hidastaa ennen ruutua. Seuraavaksi vahvistan siis ruudun läpi juoksua, jotta saadaan vauhti hommaan mukaan. Jatkoin tästä hyppynoutoon, joka oli surkeaa... Ihku alkoi olla väsynyt jäljestykseltä ja ihan perusasennon otossa oli ongelmia. Sit hyppynoudossa kapula hukkui ja koiran mielestä sen etisminenkään ei ollut kovin innostavaa. Palautus on nyt kuitenkin kunnossa. Jep. Loppuun vielä tunnarin palautusta, joka oli ihan juu... syvältä... ja tunnari, jossa Ihku oli ihan unessa, kunnes löysi omansa ja ilme kirkastui. Lähti tuomaan tätä ja palkkasin siis palautuksesta...

Jesh. Ihan kivat treenit, mutta liikaa pikkukoiralle... Nyt pitää oikeasti ruveta miettimään, kuinka tässä treenauksessa pääsisi eteenpäin.

Suunnitelmissa on nyt asioiden yhdistämistä ja kierrätystä niin, että tulisi treenattua kaikkea säännöllisesti, mutta kuitenkin aina yhteen asiaan keskittyen. Ajattelin yhdistää blokit seuraavasti: 1) Seuraaminen ja jäävät, 2) luoksetulo ja ruutu, 3) noudot (tasamaa, hyppy, tunnari) ja 4) kaket + paikallaolot. Tätä nyt siis testaillaan. Ja jäljestys ja tottistreenit täytyy limittää silleen, että koira jaksaa. Nyt pääpaino on jäljellä niin kauan kuin kelejä riittää.