Olin päivällä ratsastamassa issikoilla ja siis jo valmiiksi jäädytetty, kun lähdin Sarin kanssa treenailemaan. Lisäksi taivaalta alkoi tipahdella tiskirätin tapaisia vesipisaroita... Mutta sovittu, mikä sovittu! ;)

Ihku aloitti ruudulla, joka oli nurtsin reunassa. Ilman tuplapallosysteemiä loppuvauhti hiipui ja eka yrittämällä Ihku pysähtyi ruudun eteen. Uusinta hyvin. Otin hiukan lähempää lätkälle menoja, mutta jotenkin tämä homma täytyisi nyt jalostaa niin, että koira menisi loppuun saakka täysillä ja löytäisi vielä itsenäisesti ruudun keskustan.

Nurmikkoalueen reunalla oli ilmeisesti jnkl koirien wc, sillä pitkästä aikaa Ihkun nenä liimautui maahan, ja mulla oli todella vaikeuksia saada se liikkeelle ja olla itse hermostumatta! Jatkoin luoksetuloilla, joissa vauhti on nyt hyvä, mutta pitkällä etäisyydellä stoppi valuu... Näissä palaan siis puunkiertoihin ja tiukkaan kriteerin pitoon. Pitkällä matkalla pysäytykset sitten vaikka avustajan kanssa.

Tauon jälkeen teimme tunnaria, jossa otin liikaa toistoja enkä päässyt kunnolla pakenemaan, sillä nurmialue loppui kesken. Jep. Koira ehti jo hiukan puutua, joten tätäkin täytyy oikeasti nyt järkeistää. Ajattelin että jatkossa 2 toistoa, ja aina kapuloita hiljaa lisäten siten että aloitan 2+3:lla, sitten 3+4:llä jne. Jatkossa ehkä sitten 2+6 kapulaa. Täytyy fundeerata... Jatkoin tunnarista seuruun käännöksiin, joista vasemmalle käännökset ovat hyviä, mutta oikealle kääntymisessä lähtee edistämään. Näissä siis oikealle käännöksiä kera pysäyksen on harkattava. Suora linja sujui hyvin, n. 25 askelta.

Kävin vielä Kaupissa lenkillä treenien jälkeen. Ihku edistyy koko ajan vetämättömyydessä! :)