Tapasimme sateisella uimarannan nurmella todellisessa tuhnu-säässä. Ei mitenkään mieltä ylentävää...

Alkuun pikaräpläys ennen paikkamakuuta. hain Ihkun just autosta ja se oli ihan kuutamolla ja murahti taas hiukan Hennalle. Myös paikkamakuun aloitus samoissa tunnelmissa, ja vieressä vielä uusi koira eli Manu-shellie. Maahanmeno oli kuitenkin ok. Se missä kiire aloitus näkyi, oli etutassujen levottomuus. Tähän täytyy siis muistaa puttua kotiharkoissa. Loppuperusasento hienosti. Kehästä poistuttessa Manu kiinnosti Ihkua aikas paljon, ja tässä kohden jouduin ottamaan auktoriteettiakin kehiin. Ei kiva.

Paikkaistuminen Robbanin kanssa sujui sitten 10 arvoisesti. Ei yhden yhtä tassun liikauttamista ja kehästä postuminenkin innokasta!

Yksilätreeneissä otin vain motivaatiojuttuja, eli leikitin koiraa ensin paikallaolojen jälkeen ja heitin sen autoon huiliin hetkeksi. Hain sen kentälle juuri ennen omaa vuoroamme ja vahvistelin kontaktia nameilla. Kun tämä sujui, siirryin seuraamisen alkuun, jossa kontakti pysyi hienosti. Palkka eka askeleelta. Tästä luoksetuloon, jossa ensimmäisessä palkka heti kutsusta. Toisella kertaa sama aloitus, mutta pysäytin käsimerkillä ja Henna palkkasi Ihkun takaa. Tilanne oli koiralle ylläri, mutta toimi tosi hienosti. Loppuun vielä kisamainen hyppynouto, joka sujui muuten mallikkaasti, mutta sekoilin käskysanoissa peruasentoon siirryttäessä. Iihkali oli kuitenkin super ja meillä oli kivaa!

Treenien jälkeen kävimme Marikan ja Jurrin kanssa vielä pari kierrosta canicrossaamassa. Pikalenkki vain, mutta ihan kivaa pitkästä aikaa.