Maneesilla oli koetreenit vaivaisessa -21 asteen pakkasessa! Paikkamakuita ei siis otettu.

Seuraamisen alussa Ihkulle tuli yksi herpaannus, jossa jouduin antamaan lisäkäskyn. Muuten suoritus oli aika kiva! Juoksuosuus oli jopa tosi hyvä, hitaassa vielä aavistus edistämistä, mutta sitäkin aiempaa vähemmän. Tästä arvosana 9.

Liikkeestä istuminen 10. Hiukan tosin hidastin käskyä antaessani.

Luoksetulo 10 ja täysin ansaitusti! Se oli UPEA!

Ruutu sairaan hieno, vaikka lähetys kohti yleisöä. Loppuhommaa ei ole vielä harkattu, joten näytin vasemmalla kädellä merkkiä Ihkulle, jotta tiesi mihin tulla. Näytti kuulemma tosi naiselliselta... Tästä ehkä 9 tuon loppumerkin vuoksi? Muuten kyllä aika hieno!

Kaket 0! Ihku huomasi mun takana olevan yleisön ja jumitti täysin ja kun vihdoin teki jotain, tekniikka hajosi.

Mutta tämänkin jälkeen mieliala koiralla oli korkealla!

Hyppynouto 7. Kapula ei meinannut nousta maasta ja piti käyttyy hiukan tassuakin, muuten täydellinen loppuasentoa myöden.

Tunnari 10, paitsi, että ohjaaja karkasi kehästä, jonka takia 0... Ei vain. En tehnyt alkukääntymistä, sillä sitä ei ole harkattu. Ei muuten ole ikinä myöskään kukaan muu vienyt kapuloita... mutta Ihku osas! Ja se oli supernopea ja kuitenkin tarkka. Supikoira vauhdista ja heti tämän jälkeen possunkorva palkaksi koko urakasta!

Wow! Me on edistytty!

Mutta hieman totuus muistui mieleen lopputreenistä, kun Ihku ei sit voinut taaskaan keksittyä, kun naisia oli maneesin toisesa päässä... Jatkossa täytyy vain leikittää koiraa näissä, itse treenaamisesta ei ole hyötyä, jos koira ei kykene keskittymään...