Voi, kun nyt muistaisin pitäytyä tässä leikkiasenteessa! Leikkiminen alkaa aina hiljalleen unohtua, kun koira alkaa toimia. Miksi se silleen menee?

Eilen meillä oli pikaiset, mutta loistavat treenit kauppareissun ohessa. Alkuun Ursula sain hömpötellä ja Ihku odotti narussa. Se olikin intoa piukassa, kun vuoro vaihtui. Alkuun 2 noudon palautusta ylämäkeen, sitten koemainen suoritus, jossa palkka heti irrotuksen jälkeen. Vauhti oli huikea molempiin suuntiin! Tämän jälkeen puunkierrolla luoksarin stoppia pari kertaa ja myös maahanmeno ja eteentulo. Stoppi on hieno, joten nyt pitäisi oikeasti panostaa noihin kahteen jälkimmäiseen. Aina sitä tekis mieli treenata vain sitä osuutta, joka toimii... ;)

Pienen breikin jälkeen jatkoin istumisen vahvistamisille ja yksittäinen liikkeestä istuminen. Nämä hienoja! Sitten seuraamista alkaen pyörimisistä molempiin suuntiin. Välillä oikealle pyöriminen meinaa levähtää, mutta kokonaisuus on parantunuut huimasti tosi lyhyessä ajassa ja nyt suorien seuraamiset olivat moitteettomia ja katsekontakti täydellinen. Loppuun vielä hurjaa frisbii-leikkiä ja puunkiertojen vahvistamisia. ja tietenkin hiukan painia... :)

Illalla siirryimme kotiharkoissa kakeihin, sillä pyörityksiä on nyt hinkutettu kotona jo ihan tarpeeksi. Ajoittain istumasta seisominen on hieman kyssy, josta seuraa, että seuraava istuminen menee askeleen verran taapäin. Toinen "ongelmakohta" on up-man-osuudessa, jolloin Ihku siirtää oikeaa etutassuaan eteenpäin ja kolmannella vaihtoparilla paino on siirtynyt niin paljon eteen, että maahanmeno edistää. Ei siis kovin suuria ongelmia ainakaan näin lähitreenauksessa, mutta pientä viilaamista kuitenkin. Ja suoruudesta täytyy pitää kiinni, sillä se lähtee kertautumaan niin helposti matkan kasvaessa.

Mutta ihanaa, kun treenit sujuvat!