Tein eilen Niihaman agikentän viereen 20 + 10 + 40 askeleen pituiset jäljen aloitukset. Muutama nami paalulla ja pari matkalla. Lopussa herkkua ja viimeiseltä ruoka. Vanhennus 1h 25min.

1. lähtö aavistuksen epäröivä. 2. ja 3. aloitus sujuivat sitä vastoin hienosti! Ihku todellakin imi eteenpäin! Viimeiselle se tahtoi jopa lähteä kesken edellisen palkkausleikin heti kun huomasi paalun. :)

Tänän ei sitten sujunut aivan yhtä mallikkaasti. Minna tallas mulle suorat Ruotulaan. 20 + 50 + 30 askelta. Vanhennus 45min. Namia vain alussa, sillä en voinut laittaa Minnaa kyykkiin... Ja ikävästi huomasin jäljestyksen alussa, että oli muodostunut vastatuuli...

1. Ihku lähti hyvin, mutta heti ekan askeleen jälkeen tökkäs. Odotin ja kirosin ja taisin taas keriä liinaakin. Koira kuitenkin jatkoi saatuaan ilm. ilmavainun purkista. Annoin mennä.

2. oli ihan katastrofi heti alusta alkaen. Koira lähti jossain kohden liikkeelle, mutta ei sillä oikeasta jäljestä näyttänyt olevan hajuakaan ja niinpä keskeytin homman ja vein sen Minnalle jäähylle.

Päätin antaa vielä mahdollisuuden (koska olen löperö!) ja vein koiran 3. paalulle. Nyt ilme hieman muuttui ja koiralla oli sentään hiukan yritystä, mutta mulla on tunne, että se kulki hieman jäljen sivussa tuulen painaessa aavistuksen sivuun. Tässä yksi mietintätauko myös.

Auuuh! Vieraiden tekemät hommat täytyy siis harjoitella muuten. Täytynee pyytää Mikkoa apuun, jotta saan muutaman nanskarin jäljellekin. Ja seuraava aloitusharkka ehdottomasti myötätuuleen, jotta näen, ettei kora käytä ilmavainua. Osasyynä tähän hieman heikkoon tulokseen oli kyllä myös se, että Ihku oli eilen hyvä ja myös tottistreeneissä, joten akuutti nälkä on myös saatu tyydytettyä.