Jep. Yritykseksi jäi... Tein Ihkulle kaksikin motivoivaksi suunniteltua lyhyttä jälkeä vanhan Rotatorin lähistölle, mutta motivaatio ei sit ollut kohdillaan niin, että oltais maaliin päästy.

Ihku oli jo lenkillä hiukan epäkontaktinhaluinen ja "löysä", joten pelkäsin, että jotain tällaista voi tapahtua. Menin paalulle koiran kanssa ja se lähti hyvin, mutta hieman ilmavalla nenällä. Matka jatkui ehkä 30 askeleen verran, sitten muurahainen taisi puraista Ihkua nenästä ja se lopetti jäljestysyritykset tähän. Olen kuitenkin nähnyt, kuinka se muurahaisista välittämättä jatkaa työtään, kun se on motivoitunut, joten suunnitelmani mukaisesti annoin sen lopettaa ja kävelimme takaisin autolle ilman sen kummempia koukeroita. Ulda tuli sitten mukaani keräämään esineet, paalut ja loppuruoan.

Ja loppupäiväksi jätin Ihkun omiin huomioihinsa. Kun ei kerta kiinnosta, niin ei väkisin. Vuorokauden jälkeen uusi yritys. Katsotaan  kasvaako nälkä... Mutta mun sieluuni sattuu! On NIIIIN vaikea olla palkkaamatta koiraa... Vaikka tosiasiallisesti toimin varmaan ensimmäistä kertaa reilusti sen suhteen - annoin sen valita ilman hampaiden kiristelyä.