Ihkun pallit kärsi mäkäräisiskusta sen verran, että jäljestykseen tuli nyt viikon tauko. Jälkiliina ei tee kivaa kulkiessaan takajalkojen kautta ja luulen, että koira tarvii myös hieman aikaa henkiseen palautumiseen.

Nyt on siis pakko tottistella, jotta koira saisi ruokansa! Huaaah!

Mutta alku on sujunut kivasti ja olen henkisesti valmistautunut taistoon, joka tulee varmuudella ennemmin tai myöhemmin. Nyt tavoitteena on tehdä avo-luokan kokonaisuus 5 kertaa, ennen kuin siirryn voittajan treenaukseen. Mutta pätkissä tämäkin aloitetaan.

Sunnuntaina harkkasin kehään menoa ja sieltä poistumista sekä myös pientä suoran seuruuta ja osa-alueiden treenauksen jälkeen kokonaisuus, joka sujui kohtuu kivasti. Eilen harjoitukseen lisättiin kulmat, jotka otan nyt pitkälti kulma + seis -tyyliin, jotta saan käännöksestä tiiviin. Nämäkin ok. Tänä aamuna mukaan otettiin juoksupätkä ja aamulla teinkin avo-luokan seuraamisen kokonaisuudessaan. Pientä viilaamista tekniikassa toki on, mutta nyt pääkriteerinä on asenne tekemiseen. Ainakin nyt Ihku on vain noussut - aamulla se jopa haukkui mulle! Tähän puutuin kyllä heti, sillä haukkumista mun hermo ei kestä!

Jesh! Illalla jatkan vielä seuruuta, mutta huomenna täytyy aloittaa luoksetulon treenaus ja jos tämä sujuu, ketjutan heti kaksi liikettä peräkkäin eli seuraamisen ja luoksetulon. HUi! Katastroofi lähestyyyy....